Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Rock Star Construct | Rock Star Group

Finisaje cu piatra naturala

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Glafuri marmura

Pe stoc:
Da
Telefon:
0213501494, 0755069583
Pret:
139 lei
 


Detalii produs

Glafuri si trepte din marmura pe comanda

Modelele noastre de marmura sunt potrivite pentru realizarea de glafuri, trepte si contratrepte pentru casa si locuri publice. Gama foarte larga de materiale, culoari, nuante si unicitatea lor, fac ca marmura, granitul si piatra naturala sa fie optiunea preferata pentru arhitecti si designeri.

Utilizarea marmurei atat in scop functional, cat si ornamental, se regaseste si in realizarea unor produse precum blaturile pentru bucatarie, bar sau baie.

Recomandari: - specificarea masuratorilor exacte pentru: grosime, diametru si locatia fiecarui decupaj, caracteristicile decupajului, finisarea laturilor vizibile, tipul finisarii de la suprafata blatului.

Recomandari generale pentru intretinere:
- indepartati intotdeauna imediat orice solutie acida (suc de lamaie, cola, otet, vin, ketchup, etc.) nu folositi niciodata detergenti pe baza de acizi;
- nu folositi niciodata pentru curatare obiecte abrazive;
- tratati ocazional suprafata blatului cu produse protectoare, cum ar fi ceara speciala;
- in general, folositi produse cu PH neutru sau produse speciale pentru intretinerea rocilor naturaleCa oricarei suprafete solide, loviturile puternice pot dauna rocilor naturale.

Datorita structurii sale cristaline, acestea se pot ciobi daca sunt lovite cu obiecte ascutite sau dure.

Neprotejate, rocile naturale pot absorbi lichide ca uleiul, care pot produce pete inchise la culoare sau decolorari. Contactul cu vase de bucatarie sau lichide fierbinti nu vor afecta rocile naturale.

PRELUCRARI ALE MATERIALELOR

1. Taierea si prelucrarea prin frezare marmurei : Pentru realizarea gaurilor cu diametre mari se vor folosi masini de gaurit cu capete de diamant si sisteme de racire cu apa. Gaurile de diametre mici pot fi realizate cu bormasini pentru beton, cu viteza variabila si fara percutie.
2. Rectificarea si polizarea materialului: Este importanta folosirea setului complet de abrazive, in asa fel incat, sa nu existe urme ale prelucrarii anterioare.

MODURI DE FINISARE A CANTURILOR Bizotarea este tesirea in unghi de 45 grade a muchiei superioare. Poate fi facut in mai multe dimensiuni. Tesirea muchiei intr-un unghi mai mic sau mai mare poate duce la un aspect mai suplu mai masiv al cantului. Semibastonul este finisarea semirotunda a muchiei superioare - poate fi concava sau convexa.Bastonarea este finisarea semirotunda a ambelor muchii (superioara si inferioara).

Prin deschiderea pe care societatea Rock Star o manifesta pentru nou si modern va asigura ca sustinem si promovam toate ideile dumneavoastra.

De asemenea, ne preocupam permanent de aflarea de noi finisaje, moduri de prelucrare prin participarea periodica la targuri internationale in strainatate si achizitionare de cataloage si reviste de specialitate. In dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastra speram ca am intregit pachetul de cunostinte din domeniul rocilor naturale.

Termene si preluari comenzi :* termene de executie sunt de 3-7 zile lucratoare in functie de comenziile pe rol* pentru calculare exacta se trimit pe email sau fax dimensiunile glafurilo / treptelor, etc

Intrebari contactati-ne la:

RockStar Construct |

RockStar Group Mob: 0723 922 822 / 0744 674 055

Tel: 021 350 14 94 / 021 319 14 65Fax: 021 310 48 71 / 031 81 669 56Alte produse
Date de contact
Numele companiei:
Rock Star Construct | Rock Star Group

Persoana de contact:
Sergiu Constantinescu

Adresa:
Aleea Teisani, Nr. 137 A, Sector 1

Localitate:
Bucuresti

Judet:
Bucuresti

Telefon:
0213501494

Telefon mobil:
0755069583

Fax:
0213104871


Sugestii: glafuri exterior glafuri marmura glafuri interior glafuri pvc

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi