Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Chioscuri din lemn pentru targuri de Craciun

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Casute lemn targ
Out Of stock
Descriere
Chioscuri, casute de lemn pentru targuri, piete, tonete de lemn pentru targuri, standuri comerciale din lemn, module de chioscuri din lemn pentru comert stradal, piete, targuri, expozitii, evenimente ocazionale, patinoare.

Sistem constructiv: elemente portante de perete frezate pe lungime (nut si feder) si incastrate la capete (chertate) sau premontate in Panouri cu una, doua sau trei deschideri pentru servire, masa, taraba pentru servire, usa de acces laterala, frontala sau cu deschidere totala. Dimensiuni si modele la cererea beneficiarului.

Produsul se poate livra tratat cu protectie hidrofuga, impotriva microorganismelor si impotriva razelor UV sau natur, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a-l personaliza.
Livram in toata tara. Asiguram transportul si/sau montajul contra cost. Date de contact: http://www.rexal.ro; rexalaccent@gmail.com; tel: 0731908032 / 0735875773 / 0363103948.

Rexal Accent Bistrita-Nasaud. Commercial wood store, Kiosques Bois, Commercio di legno bancarelle, Chioschi in legno, kommerzielle Holz Pavillons, εμπορική ξύλινα κιόσκια, Cenadores de madera comerciales.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura