Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Imoest Expert Srl

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Astazi, ca intotdeauna, suntem in cautarea celor mai buni agenti pentru a scrie o poveste de succes romaneasca, aceeasi ca si in restul tarilor unde suntem deja prezenti. In schimb, oferim brokerilor nostri un mediu de lucru incitant, cu reale oportunitati de crestere profesionala si personala.
RE/MAX Expert este parte a celei mai mari comunitati de real estate din lume, RE/MAX International, cu peste 120.000 de brokeri ce lucreaza in mai mult de 7000 de birouri, din 65 de tari.

Fiind o marca ce sta sub semnul inovatiei, am adus pe piata locala servicii la cel mai inalt standard profesional, oferind astfel consiliere in vederea evaluarii pentru tranzactii comerciale (industrial, retail si birouri) sau private, suport pentru achizitii sau vanzari, asset management. La RE/MAX am conceput acel mediu de lucru care atrage atat cei mai buni agenti din domeniu, cit si proaspat licentiati, plini de entuziasm, care au motivatia, devotamentul si dorinta de a excela in afaceri imobiliare, oferindu-le in permanenta oportunitati pentru a reusi si pentru a creste profesional, personal si financiar.

Brokerii nostri castiga pana la 80% din comisionul companiei, adica pot avea venituri de 3000, 5000 sau chiar 10000 Euro/ luna. Iar in schimb, se destind de doua ori mai mult in mediul de lucru si inchid de trei ori mai multe tranzactii decat colegii lor din celelalte companii.

Daca vrei sa te alaturi celui mai puternic brand din industria de real estate si sa faci parte din organizatia cu cea mai rapida crestere din lume in domeniu, trimite CV-ul tau si vino sa ne cunosti.
Fax: 0241 610 929

Produse si servicii:
planuri personalizate de marketing destinate sa atraga cel mai mare numar de cumparatori, retea de top care te ajuta sa vinzi/ cumperi o proprietate, servicii profesionale de tranzactii comerciale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008
Date de contact
Numele companiei:
Imoest Expert Srl

Persoana de contact:
Negulescu Adelina

Adresa:
B-dul Mamaia, Nr. 152, Et. 2, Cam. 3

Localitate:
Constanta

Judet:
Constanta

Telefon:
-