Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Reichardt Dpw Romania S.R.L.

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Reichardt Dpw Romania S.R.L., a fost fondata in 2002 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Ceea ce isi propune firma Reichardt Dpw Romania S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca incaltaminte dama, barbati, copii din piele si inlocuitori. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Reichardt Dpw Romania S.R.L..

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Reichardt Dpw Romania S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Produse si servicii:
incaltaminte dama, barbati, copii din piele si inlocuitori
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2002
Date de contact
Numele companiei:
Reichardt Dpw Romania S.R.L.

Persoana de contact:
Conrad Valentina

Adresa:
Str Memorandului, Nr. 96-98

Localitate:
Timisoara

Judet:
Timis

Telefon:
-

Telefon mobil:
-