Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Dispozitiv protectie campuri electrice si magnetice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76874 lei Lei
Brand
ELO-RAYEX
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Elo-Rayex este ideal pentru protectie in casa sau birou, impotriva campurilor electrice si magnetice. Elo-Rayex este un dispozitiv de formare a biocampului inventat de Rayonex Medical GmbH si produs la cele mai inalte standarde, in Germania. Este cel mai eficient dispozitiv de protectie, de pe piata, impotriva campurilor electrice si magnetice.

Frecventele din casa sau birou care sunt daunatoare organismului includ: cablajele retelei electrice, corpurile de iluminat, televizoarele, sistemul de control inteligent al casei, sistemul de supraveghere video, frigiderul, cuptorul cu microunde, cuptorul electric si alte dispozitive electrice din casa. Cele 6 antene incorporate in CAR-Rayex, emit 6 frecvente benefice diferite (22,50; 40,00; 77,50; 78,50; 89,50; 99,50), care reduc efectele campurilor electrice daunatoare din casa sau birou.

Frecventele ofera un efect de armonizare constant prin biorezonanta, care ne protejeaza corpul impotriva campurilor electrice si magnetice de joasa frecventa care sunt emise de retelele de alimentare cu curent alternativ. Suntem expusi constant la aceste campuri in casele noastre, scoli, birouri si in oras pe parcursul zilei, iar acest lucru ne poate afecta sanatatea si starea de bine.

ELO-Rayex nu modifica campurile de inalta frecventa din mediul inconjurator, dar ne poate intari sistemul si poate oferi un efect compensatoriu si benefic.

ELO-Rayex are o perioada de functionare nelimitata, raza de actiune 2 m si nu provoaca efecte adverse. Este unicat si datorita faptului ca nu are sursa electrica si nu produce campuri proprii nocive precum alte dispozitive similare pe baza de baterie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura