Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Prodimar Instalatii Srl

Instalatii gaze, termice,
0766272727

Automatizare pentru arzator soba teracota

Telefon:
0766272727
Pret:
548 lei
 

Detalii produs

Arzator cu termostat.

Termostat pentru arzator soba teracota.

Termostat arzator

Dispozitivul de siguranta si control CRH 6 este un dispozitiv multifunctional compus din o supapa de pornireoprire, flacara de veghe cu dispozitiv termoelectric de supraveghere a flacarii, un termostat mecanic pentru reglarea temperaturii, un regulator de presiune si un aprinzator piezo.

Automatizari pentru sobe de teracota si cazane de baie Aceste dispozitive nu necesita modificarea sobeicazanului sau schimbarea arzatorului existent, se pot adapta la orice tip de arzator casnic si va ofera urmatoarele avantajeSiguranta

In cazul opririi accidentale a furnizarii gazului sau a stingerii flacarii arzatorului din orice motiv robinetul se inchide automat si poate fi repornit doar manual.

In acest fel sunt evitate accidentele, iar instalatia dvs. poate functiona in siguranta fara a mai necesita o supraveghere permanenta Economie si confort

Utilizand un dispozitiv de siguranta si control cu termostat arzatorul dvs. va functiona doar atat cat este necesar pentru a pastra temperatura dorita. Arzatorul porneste si se opreste automat, in functie de temperatura din incapere si de pozitia butonului de reglaj.

UtilizareArzatoare de gaz, instalatii pe gaz si dispozitive similare, ex. sobe de camera, cazane de incalzire a apei, alte aplicatii pe gaz.

Descrierea principalelor componente

Controlul temperaturiiSistem de reglare modular maxmin controlat de termostat in sistem de functionare tot nimic.

La fiecare treapta de reglaj al temperaturii din gama de operare, flacara principala se mentine pana cand se obtine temperatura dorita a aerului sau a apei.

Apoi arzatorul principal se opreste si va reporni automat in functie de consumul de caldura.Flacara de vegheActioneaza ca o valva termoelectrica de siguranta.

Sursa de energie este un termocuplu care, atunci cand este incalzit, genereaza destul curent pentru a mentine valva de siguranta deschisa.

In cazul in care flacara pilot se stinge sau daca termocuplul este murdar, valva de siguranta opreste alimentarea cu gaz.

Reglajul flacarii pilotFlacara pilot nu poate fi ajustata.Regulatorul de presiuneDin regulator se regleaza debitul maxim.

Regulatorul compenseaza fluctuatiile presiunii de gaz si asigura un debit constant al gazului la arzator.Sita filtruLa intrarea gazului principal este instalata o sita. Pentru gazul pilot este instalat un filtru.

Aprindere piezoUn aprinzator piezo este montat in carcasa de plastic superioara.Metoda de operare Operare semiautomata a arzatoarelor atmosferice cu flacara pilot si flacara principala.

Debitul este reglat automat in functie de temperatura cu ajutorul unei valve modulatoare si a unei valve cu inchideredeschidere rapida.

Oprire de siguranta daca flacara pilot se stinge, cu ajutorul unui dispozitiv termoelectric.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Prodimar Instalatii Srl
Persoana de contact: Dinu Marius
Adresa: Bogdan Voda, Nr.12
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0766272727
Fax: 0213181963

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi