Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Marcu Business Solutions Srl

0733982759, 0733982759

Despre noi

Trimite mesaj
Plum Media este o agentie de web design https://www.plummedia.ro si promovare afaceri pe internet

- Plum Media s-a nascut din dorinta si relatia de prietenie si incredere dintre doi oameni cu aceleasi dorinte si aspiratii.
- Lucram impreuna; suntem o echipa tanara, cu viziune, creativa, orientata spre realizarea unor web site-uri profesioniste, cu un design unic, de calitate, ce contin informatii utile si capabile sa transmita incredere vizitatorilor.

Urmarim o colaborare deschisa si incercam sa venim cat mai eficient in intampinarea nevoilor de creare a paginilor web si de promovare a afacerilor in mediul online.

Avem capacitatea de a ne adapta la bugetul fiecarui colaborator, in acest fel reusim sa obtinem cele mai bune rezultate si un raport foarte bun calitate-pret.

Multa pasiune, foarte multa munca, seriozitate, profesionalism, creativitate, originalitate sunt cuvintele care ne definesc.

Mereu informati, folosim tehnologii de ultima ora in vederea realizarii unor lucrari de calitate.

Experienta in domeniul web si deschiderea catre orice cerinta, garanteaza reusita proiectelor noastre. Ne place ceea ce facem si ne straduim sa depasim asteptarile noastre si pe cele ale clientilor nostri.

Diferenta dintre Plum Media si orice alta firma de web design si de promovare a afacerilor pe internet se regaseste la nivel de comunicare, relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma noastra si clientii nostri, relatiile pe care le dezvoltam sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Incercam sa iesim din tipare sa eliminam imaginea clasica si sobra a firmelor de web design si publicitate online, sa cream o imagine inovativa, sa fim in pas cu cele mai noi tendinte dar sa nu uitam de oameni, sentimente, culori si vise.

Astfel va punem la dispozitie toata daruirea si talentul nostru pentru a realiza un web site de calitate sau pentru a va oferi cele mai bune solutii de promovare a afacerii dumneavoastra pe internet.

Cele mai bune solutii de web design, creare site-uri prezentare, magazine online, site-uri corporate, optimizare, promovare si marketing online.
Oferte speciale pentru firmele nou infiintate si firmele cu buget redus.

Promovare si dezvoltare afaceri pe internet.

Solutii si oferte pentru imbunatatirea vanzarilor.
Produse si servicii:
web design, firma design web, realizare site prezentare, realizare site corporate, realizare magazine online, promovare online, optimizare pe motoarele de cautare, marketing online
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marcu Business Solutions Srl
Persoana de contact: Marcu Ciprian
Adresa: Bd. Energeticienilor 13-15
Localitate: Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0733982759
Telefon mobil: 0733982759
Website: http://www.plummedia.ro