Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
11 pareri

Derulator - reinfasurator automat folie stretch

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Productie U.E.
Out Of stock
Descriere
Comercializam echipemente automate, profesionale, fabricate in U.E., pentru derulare-reinfasurare folie strech din rola Jumbo in vederea fabricarii rolelor de folie strech manuala.

Datorita gradului mare de automatizare si persoanele fara experienta pot utiliza acest echipament.

Schimbarea rapida a rolelor de folie strech respectiv consumul redus de energie consumata permit obtinerea unor costuri de productie cu 15 % mai mici decat consumul altor echipamente similare de pe piata.

Calitatea rolelor de folie strech manuala obtinuta cu acest echipament este egala sau mai buna decat calitatea rolei de folie strech Jumbo initiala.

Modelele moderne pot realiza  o preintindere  de max.300% a foliei strech de buna calitate ,  de la grosimi initiale de 23 de microni  pana la min.8 microni.
Cantitatea de materie  prima  folosita in rolele de folie strech preintinse este  redusa  astfel  si pretul lor este  mult mai avantajos.
Pe de alta parte  pot  realiza  si Role Mini larg utilizate  in domeniul ambalarii si protejarii unor suprafete ca si volanele automobilelor  la diferite Service-uri Auto  , ambalare  mobila  si alte echipamente (vezi poze).

Anexat vezi datele tehnice .

Alte detalii la cerere.
Plastconsult Srl
Tel.: 0740-995494

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura