Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Nufarul Srl

-, 0745541077

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1993, Nufarul Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza transport international rutier de marfuri generale - electrocasnice, materiale de constructii, mobilier casnic, Romania-Germania, Austria, Franta, Spania, Olanda, Belgia. Compania are un efectiv de 12 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
transport international rutier de marfuri generale - electrocasnice, materiale de constructii, mobilier casnic, Romania-Germania, Austria, Franta, Spania, Olanda, Belgia
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nufarul Srl
Persoana de contact: Nenciu Liliana
Adresa: Str. Csaszar Balint, Nr. 1, Bl. 14
Localitate: Sfantu Gheorghe
Judet: Covasna
Telefon: -
Telefon mobil: 0745541077