Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Larix Forest Srl

0265 511 990, 0740 478 798

Despre noi

Trimite mesaj
Sediul central al companiei Larix Forest srl este situat in Reghin, un oras industrial vechi cu traditie in silvicultura, exploatare si procesare a lemnului unde resursa umana este formata in ani de experienta si traditie vasta.

In lumea noastra competitiva totul trebuie sa aiba un scop. De aceea activitatea companiei este focusata in parte pe categorii de produse in productia de mobilier pentru interior, canapele si coltare, scaune, mobilier de gradina, articole sportive precum saniile. Aceste produse sunt exportate pe piata europei in proportie de aproximativ 50%.

Cu cele 4 fabrici, peste 600 de angajati, tehnologie noua si investitii anuale, cercetare si dezvoltare am atins performanta de inbunatatire continua a calitatii produselor.

Prin inginerii nostri specializati, a designerilor profesionisti si experimentati, folosind programe de ultima ora in dezvoltarea modelelor noi de mobila, noi transformam materia prima in modele atractive si rezistente in timp care se potrivesc oricarui gust.

Oamenii cer calitate mai buna cu fiecare zi trecatoare. Noi cautam sa satisfacem cerintele exigente oferind umanitatii cei mai bun si mai frumos.
Produse si servicii:
mobila de gradina, mobila camera de zi, mobila dormitor, mobila sufragerie, sanii, scaune, polite, mobila de birou, biblioteci, bufete, comode, comode TV, dulapuri, vitrine, polite
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Larix Forest Srl
Persoana de contact: Szocs Andrei
Adresa: Str. Iernuteni, Nr. 56
Localitate: Reghin
Judet: Mures
Telefon: 0265 511 990
Telefon mobil: 0740 478 798
Fax: 0265 511 991
Website: http://www.larixmobila.ro