Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Birou De Mediator Bucuresti Elena Pircalabu
Rating si Pareri
10
0 stars: Fara rating 10 pareri
#23952 din 23952 de Companii din Servicii
Membru Gratuit din 2013
  • Parerea ta conteaza!
    Fii primul care lasa o parere. Ne va ajuta sa promovam pe Bizoo doar firme cu produse si servicii de calitate.
Scrie o parere
Birou De Mediator Bucuresti Elena Pircalabu Birou De Mediator Bucuresti Elena Pircalabu 0767 055 556 Piata Romana - Bd. Ghe. Magheru nr.43, sc. A, ap. 25, sector 1, Bucuresti, Bucuresti
Produse si servicii

mediere bucuresti, mediere conflicte de munca, mediere penal, mediere comercial, mediere civil, mediere recuperari creante, mediere familiala, mediere divort, mediere litigii bancare


Tipul companiei

Prestator servicii


Piata de desfacere

Romania


Nr. angajati

mai putin de 5


Anul infiintarii

2013

Despre noi
Suntem prezenti pe Bizoo.ro din 2013!
Tipuri de conflicte care pot fi mediate:

Drept civil: granituire, revendicare, evacuare, pretentii, obligatia de a face, partaje, succesiuni, executarea contractelor de diferite tipuri , executari silite, stabilirea situatiei daunelor materiale si/sau morale, uzucapiuni sau accesiuni imobiliare in contradictoriu cu o persoana fizica, asigurari, raporturi locative.

Drept comercial: executarea contractelor, interpretarea clauzelor contractuale, rezilierea sau rezolutiunea contractelor, pretentiile comerciale izvorate din neexecutaea sau executarea cu intarziere a contractelor, conflictele dintre diferite compartimente ale societatii, conflictele intre angajati, angajat si angajator, orice situatie conflictuala generata in derularea contractelor de natura comerciala, conflictele ivite intre societatile comerciale partenere, conflictele aparute in interiorul acestora precum si conflicte aparute intre societati comerciale persoane juridice si persoane fizice (in calitate de beneficiari, prestatori, etc),contracte comerciale in derulare, dar si contracte ajunse la finalul executarii lor si asupra carora exista neintelegeri.

Protectia consumatorului: refuzul agentilor economici de a primi sau de a inlocui bunurile defecte achizitionate sau de a restitui contravaloarea bunurilor respective consumatorilor, inscrierea in contractul de achizitie a unor clauze abuzive ce au consecinte pagubitoare pentru consumatori, nerespectarea clauzelor contractuale, fapt ce determina cauzarea unor prejudicii pentru consumatori, vanzarea de catre agentii economici de produse cu lipsuri la gramaj sau metraj, incalcarea unor drepturi pe care legile tarii noastre sau cele comunitare le prevad cu privire la protectia consumatorului, vanzarea de catre agentii economici a unor produse cu etichete false, prin care il induce in eroare pe consumator, cauzindu-se astfel multiple prejudicii acestuia.

Dreptul muncii - Conflictele de munca privesc in general aspecte legate de continuarea/incetarea/derularea unui contract individual de munca. O alta categorie de conflicte priveste contractele colective de munca. A treia categorie priveste conflictele de la locul de munca care apar intre colegi sau departamente.

Dreptul familiei: continuarea casatoriei, impartirea bunurilor mobile si imobile in cazul divortului, comunicarea dintre soti/parinti – copii, exercitiul drepturilor parintesti, contributia parintilor la întretinerea copiilor, stabilirea domiciliului copiilor, educatia copiilor, petrecerea vacantelor si sarbatorilor, pensia, plata datoriilor, orice alte neînţelegeri cu privire la drepturi de care ei pot dispune potrivit legii.

Dreptul penal: – In materie penala, medierea se poate face in cazul acelor infracţiuni pentru care, potrivit legii, retragerea plângerii prealabile sau împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală. (art. 67 alin. 2 din Legea nr. 192/2006).

Malpraxis: Medierea cazurilor de malpraxis permite o importantă economie de timp si evitatea stresului generat de un litigiu derulat in fata instantei de judecata. Malpraxisul este unul din domeniile in care procedura de mediere este obligatorie.

Litigii bancare: dobanzi calculate gresit, cresterea nejustificată a dobanzilor si a comisioanelor pe perioada derulării contractului, introducerea de noi comisioane nestipulate in contract, necomunicarea majorării ratei dobanzii si a comisioanelor, modificarea clauzelor contractuale fara acordul partilor, inregistrarea nejustificata ca rau platnic la Biroul de Credit, clauzele abuzive din contractele existente, renegocierea contractelor de credit, alte tipuri de conflicte financiar bancare, achitara cu intarzierea in mod repetat a ratelor si a dobanzilor, neplata la timp de catre clienti a ratelor la credite, refuzul clientilor de a achita dobanzile si majorarile calculate legal, renegocierea contractelor de credit, litigii intervenite între bănci şi colaboratorii externi, fraude bancare.
Din Gura in Gura