Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Medical Active Srl

Partenerul tau pentru sanatate

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Supliment alimentar Gheara matei Cat's claw, extract 4:1

Model:
ORGANIKA (Preturi de depozit)
Pe stoc:
Da
Telefon:
0239691640, 0728939568, 0728939569, 0725532869
Pret:
65.06 lei
 


Detalii produs

-gheara matei (cat's claw) extract standardizat 4:1 una de gato

-cat’s claw extract-ghiara pisicii/ ghiara maţei-una de gato-extras standardizat 4:1 (echivalent 500 mg pulbere).

-extras din scoarţa (bark) planta salbatica-90 capsule-un produs pur de la organika-extrasa din scoarţa de uncaria tomentosa (wild)(varianta salbatica) dc. (nu din radacina sau din plante de cultura)

-fabricat sub ştampilele qcm si iso 9001-alte firme folosesc radacina care este toxica
-sindromul autoimum-imunostimulant-artritã-bursitã-alergii-diabet-lupus eritematos (l.e.)-sindrom de obosealã cronicã-cancer-herpes-neregularitãţi menstruale-afecţiuni ale stomacului şi intestinelor.
-exista doua categorii de plante comercializate sub denumirea de cat's claw, uncaria tomentosa si uncaria guianensis

-din cauza ca uncaria tomentosa este rara si mult mai scump de procurat, unii producatori listeaza uncaria tomentosa cind de fapt produsul contineuncaria guianensis
-exista o mare diferenta intre compozitia celor doua in ceea ce priveste continutul de poa (pentacyclic oxindole alkaloids) si toa (tetracyclic oxindole alkaloids). in uncaria tomentosa predomina poa in timp ce in uncaria guianensis predomina toa
-cat’s claw (in traducere româneasca ghiara pisicii sau ghiara matii) (uncaria tomentosa) este o planta care creste numai in padurea tropicala din peru
-proprietatile atribuite lui cat’s claw sunt:
*adaptogenica*anti-microbiana*antioxidanta
*anti-virala*anti-inflamatoare*anti-tumorala/anti-cancerigena

-dr. brent davis descrie cat’s claw ca pe un “deschizator de drumuri” referindu-se la abilitatea ei de a detoxifica tractul intestinal si de a trata diferite afectiuni ale stomacului si zonei abdominale (cat’s claw news, mai/iunie, 1995)
-referindu-se la cat’s claw, renumita revista newsweek relateaza ca aceasta planta a fost folosita de mult timp in peru pentru tratarea astmei, ulcerului si cancerului (“nature’s biggeste sellers”, newsweek, noiembrie 6, 1995, pagina 68).
-proprietatile ei anti-inflamatoare si-au gasit utilizarea in tratarea artritei (journal of natural products, 54, 1991: pagina 453)

-detectarea predispozitiei pentru cancer se face si prin analiza “activitatii mutagenice” in urina (capacitatea de a crea mutatii genetice)
-un studiu a fost efectuat pe un lot de fumatori. dupa tratamentul cu cat’s claw, urina fumatorilor a indicat o reducere dramatica a activitatii mutagenice (“mutagenic and antimutagenic activity of uncaria”, journal of ethnopharmacy, 38, 1993: pagina 63)
-alcaloizii din cat’s claw au un efect puternic imunostimulator, ajutind celulele albe si macrofagele sa devoreze materiile straine si microorganismele (steinberg, phillip n., c.n.c., "cat's claw update (uncaria tomentosa)-cat's claw de la organika este extras din scoarţa plantei nu si din radacina sau alte parti intru-cit scoarta este partea bogata in poa si nu contine toa.

-de altfel cat's claw intra si compozitia suportului imunitar immu-9 pe care il gasiti la noi in farmacie.
-compozitie:
-extract standardizat 4:1 din scoarta de uncaria tomentosa/ salbatica (wild), varietatea dc...125 mg

(echivalentul a 500 mg pulbere)
-intr-o baza de proteina extrasa din orez brun.
-administrare
-1-3 capsule pe zi
-pentru cei care au dificultati in inghitirea pastilelor acest produs exista la noi in farmacie si sub forma lichida-unii nutritionisti recomanda administrarea simultana a celor doua forme (pulbere si lichida) luand simultan 1/2 din doza recomandata pentru fiecare forma

-motivul este ca daca lichidul luat sublingual ajunge rapid in singe, pulberea trece intii prin tractul digestiv si deci este absorbita mai tarziu. -alti nutritionisti recomanda capsulele (cu pulbere) pentru bolnavii cu afectiuni la stomac sau intestine.

-a nu se administra impreuna cu alta medicatie pentru ulcer stomacal-a nu se administra femeilor gravide sau care alapteazaAlte produse
Date de contact
Numele companiei:
Medical Active Srl

Persoana de contact:
Cretu Paul

Adresa:
B-dul Dorobantilor, Nr. 9, Bl. A9, Ap. 3

Localitate:
Braila

Judet:
Braila

Telefon:
0239691640

Telefon mobil:
0728939568, 0728939569, 0725532869


Sugestii: suplimente alimentare suplimente nutritive supliment alimentar hri vitalion supliment ganoderma

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi