Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Technology management

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Celuloza rasina fenolica Pertinax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
PERTINAX electrotehnic.

Compozitie:
Laminate termorigide pe baza de hartie si rasini fenolice.

Aplicatii:
PERTINAXUL este recomandat in aplicatii de joasa tensiune sau de inalta tensiune (cel cu rasina fenolica modificata) la care se cer bune proprietati mecanice si electrice.

PERTINAXUL prezinta o buna prelucrabilitate, iar pana la grosimea de 2,5 mm poate fi prelucrat prin poansonare.  

Pertinax cu rasina fenolica modificata este recomandat in aplicatii de inalta tensiune, ca de exemplu la transformatoarele racite cu ulei si la mecanismele de comutatie de inalta tensiune.

De asemenea, se recomanda utilizarea sa la fabricarea de componente ce lucreaza in conditii climatice extreme, deoarece proprietatile sale electroizolante excelente nu sunt afectate de umiditate sau de variatiile de temperatura.

Nota:
Din cauza tehnologiei sale de fabricatie, materialul poate avea aspect neomogen, ceea ce nu afecteaza insa parametrii tehnici ai laminatului.
Acest material este utilizat de asemenea la placarea carcaselor aparaturii de comutatie, ca de exemplu in telefonie, la nave, la instalatiile industriale si statiile electrice de forta.

De asemenea se mai utilizeaza ca placa de baza la cutiile de conectare pentru cabluri, la panourile pentru instalatiile electrice ale consumatorilor casnici si la panourile de sigurante, cat si pentru pupitrele de comanda si control ale unei game largi de instalatii.

In ultima perioada o noua intrebuintare ii este data ca inlocuitor pentru tego, la placarea autoutilitarelor pentru transport produse alimentare (paine, panificatie, etc) in industria alimentara, cat si la realizarea de matrite pentru diferite obiecte: catarame, gablonturi, feronerie, etc.

In industria cartonului este folosit la realizarea matritzelor pentru diferitele tipuri de ambalaje din carton.

Prezentare:
Placi de diferite dimensiuni pana la 1500 x 3000 mm si grosimi pana la 500 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura