Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Elecom Distribution Srl

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Releu pas cu pas Perry

Model:
Perry
Telefon:
0784292851, 0722615426


Detalii produs

Releul pas cu pas cunoscut si sub denumirile de releu de impuls sau teleruptor, se foloseste pentru comanda de la distanta a sarcinii prin utilizarea intrerupatoarelor cu revenire .

Are avantajul comenzilor multiple utilizand doar intrerupatoare cu revenire, ne mai fiind necesare intrerupatoare cap scara si cruce, implicit simplificarea cablariii, reducand numarul de conductori, tuburi de protectie si manopera (sapaturi in zid si reparatiile aferente).

De remarcat ca pentru conectarea butoanelor de comanda se pot utiliza doar doi conductori subtiri, tuburi de protectie mai subtiri si un singur sant ingust .

Din punct de vedere constructiv se fabrica in varianta electromecanica, monopolar si bipolar si in varianta electronica.

Ambele modele se fabrica in varianta miniaturala de montare in doza de legaturi sau in format de siguranta automata cu fixre pe sina DIN si montaj in tabloul de distributie.

Din punct de vedere al functiilor realizate sunt relee cu doua secvente ON - OFF, care alterneaza cu fiecare impuls electric primit de la oricare intrerupator cu revenire din circuitul sau de comanda si relee multisecventiale care simuleaza functia unui comutator cap scara, avand un contact comun si doua contacte care se vor schimba din ON in OFF si invers, la fiecare apasare a unui buton decomanda.

Mai exista si relee care simuleaza functia unui intrerupator dublu, similar comenzilor pentru lustre.
Releele de impuls de tip electronic se pot construi si in varianta dimabila, cu memorarea valorii tensiunii de iesire, si chiar variante complexe care simuleaza rasaritul sau apusul, cu posibilitatea de reglare a timpilor sau vitezei de crestere si descrestere a nivelului de iluminare, a nivelului de iluminare si durata acestuia .

Un caz aparte al acestor relee este si automatul de scara care are incorporat unul sau mai multe circuite de temporizare si poate realiza comenzi simple sau multifunctionale.Descarca informatii suplimentare

Alte produse
Date de contact
Numele companiei:
Elecom Distribution Srl

Persoana de contact:
Petre Gheorghe

Adresa:
B-dul Iuliu Maniu, Nr. 273-279, Sector 6 , Bucuresti

Localitate:
Bucuresti

Judet:
Bucuresti

Telefon:
0784292851

Telefon mobil:
0722615426


Sugestii: relee de timp relee termice releu static releu tensiune

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi