Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
L'Ortec Medical
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament criolipoliza CryoLaser
Brand
COOL SHAPE 500 (CAVI)/ 2000 (CAVI)
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
L'Ortec Medical furnizeaza spre achizitie sau chiar inchiriere echipament profesional destinat procedurilor revolutionare de remodelare corporala- criolipoliza +/- cavitatie & radiofrecventa:
CoolShape 500
CoolShape 500 Cavi
CoolShape 2000
CoolShape 2000 Cavi

Prin intermediul parteneriatelor ce le avem stabilite cu reprezentanti de specialitate, oferim training de specializare si kit de marketing, inclusiv servicii post-furnizare pentru asigurarea service-lui si mentenantei echipamentelor.

Criolipoliza asistata LASER reprezinta cea mai eficient procedura de remodelare corporala.
Echipamentele COOLSHAPE genereaza temperaturile scazute (chiar si la -10 grade celsius) concomitent cu emiterea de fasciculii LASER, caracteristici ale tehnologiei cu care echipamentele sunt dotate pentru a fractiona si transforma trigliceridelee din interiorul celulelor grase in particule mici si solide. In momentul in care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scazute, se declanseaza apoptoza, procesul natural de distrugere a tesutului adipos. Ulterior, celule grase fractionate in particule mai mici decat dimensiunea initaial si inghetate pe zona tratata, sunt eliminate cu usurinta prin sistemul de drenaj al organismului.

Echipamentele COOLSHAPE CAVI detin functia suplimentara de cavitatie.
Echipamentul devine astfel unul complet echipat si intruneste toate uneltele necesare pentru a combate eficient celulita si kilogramele in plus. Undele acustice (intre 25KHz si 40KHz) produse de cele doua capete de tratament pot fi dirijate in organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase.

Cavitatia cu ultrasunete joase reprezinta o functie suplimentara care intregeste ansamblul procedurilor de estetica medicala in combaterea adipocitului. Undele acustice produse de cele doua capete de tratament de la 25KHz pana la 20KHz, pot fi dirijate in organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase localizate datorita efectului de frecare mecanica intre celulele grase pana la distrugerea membranei celulare si astfel, continutul lichid rezultata ajunge sa fie eliminat prin sitemul limfatic. Acest tip de unde joase poate distruge pana la 100 de milioane de celule grase intr-o singura sedinta combinata.

Toate echipamentele din gama COOLSHAPE pot fi accesorizate optional cu module de cavitatie si radiofrecventa.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.lortec-medical.ro
http://www.inchiriaza-criolipoliza.ro
telefon: 0770184412.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura