Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Intreprindere Individuala Bercea Nicolae Daniel

0741576269,

Despre noi

Trimite mesaj
Firma infiintata in anul 2009, avand ca administrator inginer constructor, instalatii in constructii, ofera clientilor servicii de proiectare instalatii termice, sanitare, climatizare, alimentari cu apa, dimensionari echipamente termice complexe, statii de hidrofor, dimensionari pompe pentru puturi forate.
Intocmire certificat energetic si audit energetic.

Se ofera la cerere consultanta privind alegere sisteme de instalatii si furnizori de echipamente, referitor la varianta tehnico - economica fiabila pe cazuri concrete, estimari valorice investitii, conform normelor de deviz in vigoare.

Colaborare in cadrul elaborarii studiilor de fezabilitate, a proiectelor tehnice, cu elaborarea breviarelor de calcul, memoriilor tehnice, detaliilor de executie pe specialitati.

Intocmire documentatii licitatii pentru achizitii publice de lucrari, intocmire devize si situatii de lucrari dupa antemasuratoare beneficiar sau masuratori in teren.

Profesionalism, responsabilitate, seriozitate, respectarea termenelor de predare.
Produse si servicii:
proiectare instalatii in constructii, intocmire certificat energetic, audit energetic, intocmire devize si situatii de lucrari, dimensionare echipamente termice, hidraulice, consultanta lucrari
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
ISCIR, ISO 9001 - 2001
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Intreprindere Individuala Bercea Nicolae Daniel
Persoana de contact: Bercea Dan
Adresa: Barlad
Localitate: Barlad
Judet: Vaslui
Telefon: 0741576269