Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bistrita S.A.

0263/231205, 0263/231154,

Despre noi

Trimite mesaj
Bistrita S.A. din Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de cazare - hotel (49 de camere matrimoniale si simple si apartamente si alimentatie publica -  restaurant(friptura, ciorbe, salate). Firma noastra are un personal de 30 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Bistrita S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
servicii de cazare - hotel (49 de camere matrimoniale si simple si apartamente si alimentatie publica -  restaurant(friptura, ciorbe, salate)
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bistrita S.A.
Persoana de contact: Ciogolea Vasile
Adresa: Pta Rares Petru, Nr. 2
Localitate: Bistrita
Judet: Bistrita Nasaud
Telefon: 0263/231205, 0263/231154
Fax: 0263/231826
Website: http://www.hotel-bistrita.ro