Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
40 pareri

Cadru de mers pliabil, pasitor, cu manere duble

0 stars: 0.00 din 0 pareri

210 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dispozitivul medical cadru de mers pliabil, pasitor, cu manere duble, este confectionat din aluminiu tratat electrochimic (eloxat) impotriva coroziunii si a oxidarii.

Cadrul ortopedicse manevreaza usor si se poate regla pe inaltime. Pentru a regla inaltimea cadrului, pe fiecare picior de sprijin al acestuia se afla un buton de reglaj in inltime. Se alege un picior, se apasa butonul de reglaj, se trage catre exterior partea cu amortizorul de cauciuc pana cand butonul de reglaj va intra in orificiul urmator de pe corpul exterior al piciorului. In acest moment lungimea piciorului de sprijin a crescut cu aproximativ 2 cm.

Reglarea in pozitia de mers pasitor se face foarte simplu, prin mutarea unui buton, dupa care, utilizatorul impinge succesiv in fata fiecare laterala cu aproximativ 15 cm, astfel paseste impreuna cu cadrul, stanga, dreapta, stanga. Acest mod de utilizare avantajaza pe cei care au probleme serioase de echilibru, nu este necesara ridicarea cadrului ortopedic din aluminiu de pe pardoseala.

Inaltime cadru reglabila intre 88-100 cm.

Greutate 2,3 kg
Greutate maxima admisa 100 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura