Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Haine second hand

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Brand
Haine,textile,incaltaminte second-h
Out Of stock
Descriere
Haine Second Hand en-gross, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, lenjerii toate calitatea I import Germania, Anglia, Austria, Olanda, Canada. Depozit in Bucuresti- Ilfov Oferim diferite sortimente, dar si colecta originala la preturi accesibile si calitate foarte buna.

Compania noastra a fost fondata pe doua principii de succes si anume : marfuri de calitate ridicata si servicii superioare pentru clientii nostri. Oferim cel mai bun raport pret/ calitate de pe piata si dispunem permanent aproape de toata gama de produse necesara intr-un magazin second-hand.


Avem marfa sortata pe sezon, pe sortiment sau pe calitate, astfel: confectii mixt de iarna, de primavara; sau tricotaje, treninguri, hanorace bumbac, veste groase sau veste polar, pantaloni Jeans, pantaloni barbati, pantaloni femei, tricouri maneca lunga si maneca scurta, bluze pentru femei, camasi pentru femei si camasi pentru barbati, bluze matase, halate baie, halate de casa, geci groase si mai subtiri, haine pentru copii, fuste stofa si raiat, incaltaminte iarna mixt, cuverturi si paturi, perdele, lenjerie de casa, dune si perne, lenjerie intima, geci piele, genti si posete, uniforme pentru fast-food, pentru spitale, halate albe, halate colorate, salopete cu pieptar pentru muncitori, jachete cu pantaloni pentru muncitori, diferite echipamente de lucru si altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura