Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lucram pentru a fi alesi

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sere si solarii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 €
Brand
TUNEL
Out Of stock
Descriere
Idromeccanica Lucchini a fost creata in anul 1947 pentru a opera in sectorul hidraulic. Mai tarziu si-a extins campul de activitate specializandu-se in sectorul instalatiilor de irigare si al acesoriilor pentru agricultura, cat si in productia de instalatii pentru sere si echipamente interne pentru horicultura si fl oricultura. Dupa circa 60 de ani de management dinamic si productiv, Idromeccanica Lucchini opereaza in prezent pe piata interna si internationala, fiind in legatura permanenta cu toti clientii sai.

In prezent, la conducerea societatii se afla a doua generatie a familiei Lucchini, care a pastrat traditia istorica a companiei: profesionalismul, competenta tehnica, pasiunea si entuziasmul.

La aceste calitati se adauga o cercetare dinamica si o dezvoltare orientata spre tehnologia de varf.

Toate aceste calitati fac din Idromeccanica Lucchini o societate leader si un partener ideal in sectoarele de horticultura, floricultura si zootehnie.

“LUCRAM PENTRU A FI ALESI” este sloganul ce contine trecutul si viitorul companiei, care bazandu-se pe know-how si experienta dobandita, se proiecteaza in viitor cu o tot mai mare implicare si un succes in continua crestere.

“... A FI ALESI...”: misiunea importanta a societatii Idromeccanica Lucchini este centrarea constanta a atentiei pe calitatea si standardul ridicat al productiei cat si satisfacerea deplina a nevoilor clientilor, in ceea ce priveste asistenta tehnica inainte si dupa achizitionarea produselor noastre.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura