Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Goldstar Electronics

Active | Enjoy Your Music

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Boxe Profesionale

Model:
GST-1-10-UFQD
Producator:
Boxe Active GoldStar
Telefon:
0722337345, 0722337345
Pret:
529 lei


Detalii produs

Boxe Active cu Amplificator

   Sistemul prezentat este echipat cu difuzoare de bas 10 inch ceea ce asigura o sonorizare suficienta in multe locatii ca: restaurante, baruri, petreceri onomastice acasa sau in cluburi, petreceri copii etc.
    Echiparea este completa incluzand intrarile de microfon cu functie karaoke si ecou, egalizator grafic 7 benzi, reglaje independente de volum, balans si ton.
    Portul USB poate scana si identifica automat melodiile de pe stick-ul dvs. la fel ca si interfata pentru carduri SD ce poate reda muzica, chiar de pe cardul unui telefon mobil.
    Incintele sunt protejate in exterior cu coltare metalice conform standardelor de sisteme boxe active profesionale iar constructia carcaselor este foarte solida, cu ramforsari.
    Puterea de 2 x 65 w -130 w total / set, este asigurata de o buna compatibilitate intre transformatorul de alimentare toroidal, amplificatorul incorporat echipat cu 4 tranzistori finali toshiba 2SC 5198  si difuzoarele de bas prevazute cu magneti de diametru 100 mm.
    Setul de boxe profesionale cu amplificare GST-1-10-UFQD este importat de Compania GoldStar Electronics, fapt ce garanteaza o sonorizare optimala un pret corect.
    Display-ul cu LED scoate in evidenta panoul de comanda iar iluminarea cu led a membranelor difuzoarelor aduce un efect fin in designul serios al incintelor.Alte produse
Date de contact
Numele companiei:
Goldstar Electronics

Persoana de contact:
Tugui Vali

Adresa:
B-dul Tineretului, Nr. 95

Localitate:
Oltenita

Judet:
Calarasi

Telefon:
0722337345

Telefon mobil:
0722337345


Sugestii: boxe audio boxe active boxe cu usb boxe audio active

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi