Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Goldstar Electronics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Boxe audio Active GST-1-12-UFQD
738 lei
Brand
GST-1-12-UFQD
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Boxe Active cu Statie Incorporata

Un set de boxe active cu un raport calitate pret imbatabil este acest set cu difuzoare de bas de 12 inch si amplificator incorporat.

Este putin probabil sa aveti nevoie de mai mult pentru a asculta muzica acasa, pentru a mentine atmosfera unei petreceri private sau chiar pentru a anima clientela unui restaurant, cafenea sau bar.

Sistemul de boxe este dotat si cu KARAOKE, functie ce asigura reusita petrecerilor in familie sau chiar in grupuri mai mari, in club.

Incintele acustice sunt prevazute cu un panou de control cu egalizator grafic, reglaje de volum si balans plus radio FM.

Amplificarea sunetului este reglabila independent pentru intrarile de microfon iar slotul USB citeste mp3 de pe orice memory stick.

Carcasa are o structura solida iar colturile sunt protejate cu protectii de metal.

Puterea reala a acestui set de boxe este de 160 W ( 2 x 80 W ) RMS si este asigurata de folosirea unui transformator toroidal pentru alimentarea amplificatorului si de magnet de 120 mm pe difuzoarele de bas.

Cele doua seturi (4 buc) de tranzistorii finali 2SC 5198 asigura o functionare stabila a etajului final de amplificare incorporat in boxa cu amplificator.
Din Gura in Gura