Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gerrom Handel Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere Popi sustinere metalici galvanizati
567 lei
Brand
Doka Peri Hunnebeck Meva Muba
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Disponibil in stoc 2.654 buc. Inchriem popi metalici stalpi sustinere galvanizati marca Doka Hunnebeck Peri Muba Meva, sustinere incepand cu 3 tone, cu deschidere de 3,00 m 3,50 m 3,90 m 4,10 m 4,90 m 5,50 m incepand cu 5,67 RON penru o luna.

Atentie! A nu se confunda popii metalici zincati la rece si popii metalici galvanizati termic.

Diferenta intre produse este uriasa, zincarea la rece actionand aproape asemanator unei vopsele, durabilitatea popilor zincati la rece fiind sensibil mai scazuta. Pretul inchirierii popilor este determinat de conditiile de piata ale momentului.

Pentru solicitari care sa acopere o perioada mai mare de timp chiria este usor negociabila. Avand in vedere faptul ca practicam cele mai mici preturi de pe piata constructiilor in privinta inchirierii popilor metalici, solicitam o garantie care sa acopere valoarea de achizitie a popilor.

Totusi, acest lucru va poate oferi optiunea de cumparare a popilor, daca la finalul constructiei dumneavoastra considerati ca mai doriti respectivii popi.

Transportul popilor nu este asigurat pentru a va lasa libertate in ceea ce priveste eventulitatea de a scuti un cost de inchiriere mai ridicat.

Pretul inchirierii popilor metalici este determinat de lungimea si calitatea acestora si se calculeaza lunar. In prima luna se achita integral contravaloarea chiriei, ulterior putand calcula chiria pe zi.
Din Gura in Gura