Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Momente Speciale
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rochie mireasa
184838 lei
Brand
Rebeca
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta agentiei noastre in acest sezon! O rochie de mireasa eleganta, din saten, cu aplicatii de trandafiri pe corset si pe fusta, disponibili in mai multe culori! Va recomandam o diadema de mireasa cu cristale Swarovski sau o coronita de mireasa realizata din trandafiri ca si cei aplicati pe rochie, impreuna cu un voal de mireasa din organza sau tull, in ton cu nuanta rochiei de mireasa!

Nota: Rochia de mireasa este disponibila pe culorile alb si crem. Optional se poate realiza poseta-plic, bolero sau esarfa din acelasi material ca si rochia de mireasa.
Colectia este prezentata pe masurile 42-48. La masurile peste 50 inclusiv (bust mai mare de 105 cm) pretul creste cu 15%. La masurile mai mici de 40 inclusiv (bust mai mic de 88 cm) pretul creste cu 10%. Miresele care-si achizitioneaza rochia de mireasa si rochia (costumul) de ocazie pentru cununia civila beneficiaza de o reducere de 10% din pretul rochiei (costumului) de cununie.
Pentru a va personaliza rochia de mireasa dupa gusturile si masurile dvs. va invitam la showroom-ul nostru. Va rugam sa ne sunati sa stabilim o intalnire de comun acord, pentru a va acorda intreaga noastra atentie.
Din Gura in Gura