Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sunrise Central Srl

Mereu impreuna
0359 199209, 0771630700

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Sunrise Central Srl in calitate de reprezentanta oficiala, va propune gama de produse a renumitilor producatori:

LOMBARDINI -lider mondial in randul producatorilor de motoare diesel de pana la 50kW. Lombardini Grup este reprezentat prin 4 marci diferite: Lombardini, Lombardini Marine, Ruggerini si ACME.

KOHLER -reputatia de EXCELENTA care caracterizeaza motoarele Kohler in lume este data de tehnologia exclusiva “Performance Engineering”.
GENSET -fondata cu scopul de a proiecta si produce grupuri electrogene. In prezent produce: motosudoare de la 165A pana la 1000A si grupuri electrogene de la 1 kVA pana la 2000 kVA.

BIEMMEDUE - de aproape 25 de ani transforma aerul si apa in productivitate prin cele trei marci: ARCOMAT- echipamente destinate curateniei, ARCODRY-dezumidificatoare si ARCOTHERM-generatoare aer cald.
CASORZO -fondata in 1888 cu scopul de a realiza mici masini agricole. In 1958 produce prima motosapa Universal, dupa 10 ani creaza minicositoarea FC85, revolutionara pentru acea epoca. Motosapele, motocositoarele si motocultivatoarele sunt specialitatea societatii CASORZO.

RI.MA -renumita in producerea componentelor pentru taiere, adaptabile la orice tip de masina agricola, de la micile motocositoare pana la combine, masini pentru recoltat, buldozere, etc. Multi dintre cei mai cunoscuti producatori de masini agricole sunt clienti RI.MA, deoarece au incredere in experienta si capacitatea societatii.
Produse si servicii:
generator de aer si apa calda fixe si mobile, componentelor pentru taiere adaptabile la masini agricole, dezumidificatoare, masini agricole, motoare diesel Lombardini, motoare benzina Kohler
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sunrise Central Srl
Persoana de contact: Francesco Succi Cimentini
Adresa: Calea Santandrei, Nr.1
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0359 199209
Telefon mobil: 0771630700
Fax: 0359 466771
Website: http://www.sunrise-central.com, http:////, http://www.lombardini.ro