Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertii rezervoarelor

Membru Bizoo de 16 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
1 pareri

Fose septice vidanjabile tricompartimentate 2000-15000 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Fosa septica este o componenta importanta pentru locuintele aflate in zone fara conexiuni la retele de canalizare, in scopul tratarii apelor menajere provenite de la bucatarie, baie si toalete. In general, fosa septica este un rezervor cu capacitatea cuprinsa intre 2.000 litri si 15.000 litri conectat la un capat cu o conducta de admisie a apelor uzate dintr-o locuinta.
Fosa septica tricompartimentata Bio Fibromar este confectionata din poliesteri armati cu fibra de sticla si este alcatuita dintr-un rezervor de forma cilindrica cu trei compartimente. Primul compartiment este prevazut cu un tub de intrare pentru apele uzate formate din ape menajere si ape fecaloide, care are rolul de sepator de grasimi si decantor primar, asigurand astfel prima treapta de pretratare prin fermentarea anaeroba. In al doilea compartiment are loc a doua decantare a apei uzate si a deseurilor solide ramase in suspensie. Namolul depus pe fundul bazinului se indeparteaza dupa o perioada de timp prin vidanjare prin gura de vizitare care asigura accesul la cele trei compartimente, iar apele pretratate sunt evacuate din cel de-al treilea compartiment printr-un tub de iesire catre campul de drenaj sau putul absorbant.

Fosele septice Fibromar sunt atent realizate, cu posibilitatea de a fi personalizate in functie de cerintele clientilor. Produsele noastre sunt realizate conform standardelor europene, cu ajutorul unei echipe cu experienta de peste 20 de ani. Acestea se pot fabrica intr-o varietate de forme si dimensiuni, astfel incat sa putem satisface cerintele fiecarui client in parte.

Fosele septice sunt cea mai ieftina si la indemana solutie pentru evacuarea apei menajere provenita de la locuinte, in cazul in care accesul la un sistem de canalizare centralizat, nu este posibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura