Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Fabrica De Stupi S.R.L.

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Inca de la infiintare Fabrica De Stupi S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune firma Fabrica De Stupi S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca stupi de albine, stupi de lemn. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Experienta Fabrica De Stupi S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Produse si servicii:
stupi de albine, stupi de lemn
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006
Date de contact
Numele companiei:
Fabrica De Stupi S.R.L.

Persoana de contact:
Onetz Dan

Adresa:
Str. Constantin Brancusi 18

Localitate:
Nehoiu

Judet:
Buzau

Telefon:
0744-266.786