Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere maritime si birou second hand Bucuresti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Containere Bucuresti se gasesc in depozitul de containere situat aproape de soseaua de centura, avem pe stoc in Bucuresti containere maritime pentru depozitare si containere birou second hand in stare buna.

La comanda putem furniza containere birou orice configuratie cu diferite dimensiuni si cu structura de rezistenta a containerului de la 1,5 mm la 2,5 mm.
In Bucuresti firma noastra dispune si de camion cu macara pentru transport containere si poate asigura manipularea si transport containere pentru toata gama comercializata.

Executam cladiri din containere Bucuresti pentru birouri, dormitoare sau sedii firma, folosim pentru executie containere cu structura de 3,00 mm si panouri perete container cu o grosime de 60 mm.

Oferim consultanta de specialitate pe toata durata proiectului si in perioada de garantie.

Vanzari containere Bucuresti, containere maritime si containere birou, vindem containere noi si containere second hand.

Descriere constuctiva panouri pereti containere Bucuresti:
-tabla de oţel prevopsit 0,4 mm cutata.
-poliuretan expandat de densitate înalta grosime 60 mm.
-oţel prevopsit 0,4 mm cutat.

Panourile sandwich de 60 mm ofera un confort termic ridicat atat pe perioada de iarna cat si in perioadele calduroase din vara, reusim sa scadem considerabil cantitatea de energie electrica consumata pentru incalzirea sau racirea spatiului interior prin folosirea acestor panouri cu o grosime mai mare si de o calitatea standardizata.

Transport si montaj containere Bucuresti se face cu personal specializat, avem la dispozitia dumneavoastra un parc auto cu trei camioane cu platforma dotate cu macara pentru transportul rapid si in conditii de siguranta a containerelor, putem realiza cladiri cu doua sau trei nivele pentru birouri sau sediu firma si punem la dispozitia dumneavoastra recomandarile clientilor nostri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura