Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Gasim intotdeauna solutii.

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Izolatii cu spuma poliuretanica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Procedeul de izolare realizat de firma SC Ecoquality Services SRL Bucuresti consta in aplicarea, prin pulverizare cu dispozitive de inalta presiune, pe suprafata de izolat a spumei de poliuretan preparata la fata locului in instalatii speciale, mobile.

Spuma de poliuretan se formeaza in jetul de aer comprimat al pistolului de pulverizare, in urma reactiei chimice intre doua componente lichide (poliol si izocianurat), incalzite si aduse separat in jet, unde se amesteca in raport de 1:1, in volum. Amestecul de spuma se proiecteaza pe suprafata ca suport. In functie de grosimea izolatiei care urmeaza sa fie realizata, se aplica un singur strat sau mai multe straturi suprapuse de spuma.

Procedeul se utilizeaza la izolarea constructiilor civile, industriale, agricole, rezervoare etc., noi sau existente, in conditiile respectarii prevederilor din Reglementarile tehnice C 107/1-97, C 107/2-97,
C 107/3-97 si a Legii nr. 325/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 29/2000 privind reabilitarea fondului construit existent si stimularea economisirii energiei termice.

Procedeul de izolare cu spuma rigida de poliuretan se poate aplica pe orice suprafata uzuala in constructii, atat in exterior, cat si in interior, la izolarea acoperisurilor plane si inclinate, peretilor, elevatiilor, pardoselilor, fundatiilor precum si la izolarea depozitelor, camerelor frigorifice, piscinelor, cisternelor, rezervoarelor etc. Procedeul se poate utiliza inclusiv in medii industriale agresive si petroliere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura