Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Echipament linie productie lemn sintetic
75000 €
Brand
WPC- PROFILLES
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Linia de productie a Lemnului Sintetic valorifica rumegusul care, in amestec cu un matrial plastic duce la obtinerea de placi 1220x2500x6-18 mm,cu proprietati  si design mult superior produselor derivate din lemn (PAL ,OSB).

De asemenea, linia poate produce scanduri, grinzi  si alte profile de rezistenta cu un  design deosebit in comparatie cu lemnul natural si derivatele sale . Produsele se aplica direct in manopera fara prelucrari mecanice ulterioare ceea ce duce la costuri mici ale lucrarilor realizate.

Produsele au un aspect si design spectaculos putand fi folosite atat pentru constructia in totalitate a caselor cat si pentru mobilier de gradina de mare frumusete si rafinament. Casele realizate au costuri cuprinse intre 50 si 150 euro pe metru patrat. Materialele sunt  foarte rezistente la actiunea factorilor de mediu,pastrandu-si calitatile integral.

Garantie, min. 25 de ani. Nu sunt necesare finisaje exterioare.

Sortimentele de LEMN SINTETIC sunt mai ieftine decat lemnul natural avand avantajul ca nu crapa, nu se umfla la umezeala si isi pastreaza dimensiunile si culorile initiale. LEMNUL SINTETIC se poate monta in diferite modele de design pentru amenajarea fatadelor pentru cladiri si a spatiilor de agrement, la cele mai inalte pretentii si cu costuri, fara concurenta. INVESTITIA SE RECUPREAZA IN MAX. 6 LUNI.  PENTRU O CAPACITATE DE .MIN.250 kg/h, profitul brut poate atinge cca. 3.000.000 euro pentru constructia integrala a caselor.

Pretul pe mp. de constructie este intre 150 si 250 euro/mp,pentru constructia la cheie. In aceste conditii o casa din LEMN SINTETIC de 100 mp poate ajunge la 15.000 -25.000 euro, la cheie. Investitorii cu un simt dezvoltat al afacerilor inteleg ca LEMNUL SINTETIC, prin retetele aplicate se poate folosi la o categorie inepuizabila de aplicatii, de la paleti, cofraje, astereala,scanduri de gard, profile speciale, sindrila sintetica, tigle sintetica,parchet laminat sau pardoseli speciale,pereti prefabricati cu izolatie (100 mm) inclusa cu dim. min. de 2500x 3000 mm, etc.

Produsul se poate folosi la toate categoriile de mobila,putandu-se furnirui, melamina sau dubla cu alte produse functie de scopul urmarit. LEMNUL SINTETIC este ECOLOGIC SI TEHNOLOGIA ESTE ECOLOGICA! Ca urmare se obtin fonduri nerambursabile UE ca urmare a eliminarii deseurilor de lemn, plastic, etc.

Se asigura asistenta tehnica, pentru proiectare, montaj, productie, dezvoltare de sortimente noi brevetabile si cesionate firmei aplicante, etc.

Sunt avantajati producatoriii de cherestea si mobila care au rumegusul gratis si anumite avataje de organizare a productiei.
Din Gura in Gura