Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Emb Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Irigator nazal NeilMed Starter Kit 15 pentru adulti
62 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristicile irigator nazal Sinus Rinse™ pentru adulti

O ameliorare naturala a simptomelor in cazul alergiilor, sinuzitelor si racelilor.

Un sistem de calmare, fara arsuri sau intepaturi, bazat pe un volum mare si cu o presiune scazuta, pentru irigarea nazala terapeutica si preventiva cu solutie salina, hidratare si igiena nazala zilnica.

Pachete sau saculete cu preamestec de clorura de sodiu si bicarbonat de sodiu USP (farmacopee Statele Unite, ingrediente naturale cu nivel de puritate de 99% sau mai ridicat).

Fara - conservanti, iod, gluten, BPA & latex
PH echilibrat si izotonic, hipertonic cu doua sau mai multe pachete.

Capacul cu proiectare speciala dintr-o singura piesa se potriveste pentru orice orificiu nazal.

Flux fara intreruperi cu flacon usor de comprimat
Control complet al presiunii si al volumului de solutie cand intra in fosele nazale
Se goleste aproape 100% in pozitie verticala
Curatare excelenta inainte de pulverizarea (utilizare) corticosteroizilor nazali
Excelent de folosit dupa operatia la sinusuri si pentru pacientii utilizatori de aparate CPAP
Sigur pentru perioada de sarcina
Portabil pentru calatorii

Folositi intotdeauna pachetele NeilMed SINUS RINSE™ impreuna cu flaconul NeilMed SINUS RINSE™ sau NetiPot pentru a va asigura ca obtineti ameliorarea terapeutica corespunzatoare.Pachetele NeilMed SINUS RINSE™ contin un amestec patentat de clorura de sodiu si bicarbonat de sodiu USP (farmacopee Statele Unite). Aceste ingrediente sunt disponibile in calitatea cea mai pura.

Nu utilizati retete facute in casa atunci cand folositi flaconul NeilMed SINUS RINSE™. Solutiile facute in casa pot avea concentratii incorecte, ducand la o ameliorare neadecvata sau, in cel mai rau caz, la iritarea, umflarea nedorita a mucoasei nazale care poate determina congestionarea nazala. In plus, sarea de masa si bicarbonatul de sodiu cumparate din magazine nu sunt compusi cu grad farmaceutic pentru uz medical si pot contine impuritati.

Sistemul NeilMed SINUS RINSE™ reprezinta o clatire nazala de mare volum care va distribui 240 mL. (8 oz.) de solutie de salina in fosele nazale. Adaugand un pachet de NeilMed SINUS RINSE™ la 240 mL. (8 oz.) de apa veti obtine o solutie salina izotonica (hipertonica cu 2 sau mai multe pachete) cu un pH echilibrat si nu contine conservanti.

IMPORTANT : Produsul NeilMed Patented Formula Mixture Packet va fii folosit cu irigatorul nasal NeilMed pentru a avea rezultatele cele mai bune . Puteti folosi NeilMed packet cu alt irigator nazal daca folositi cantitatea corecta de apa pentru dilutie.

Contact si comenzi
Tel: 0744576090, 0722646086
www.sinuzite.ro
Din Gura in Gura