Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Sc Egger Romania Srl

More from wood.

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Munca zilnica a 6.500 de angajati din cele 17 locatii din Europa, face ca EGGER sa fie lider international in industria de prelucrare a lemnului. Ne dezvoltam continuu, oferind produse inovative pentru industria mobilei, arhitectilor, tamplarilor si distribuitorilor.

Fabrica EGGER din Radauti, judetul Suceava, este a 16-a unitate de productie a Grupului EGGER, unul dintre liderii producatorilor de materiale lemnoase din Europa.

In primul stagiu de constructie, EGGER a investit 210 milioane de euro pe o suprafata de 76 de hectare si a creat 400 de locuri de munca noi. In conformitate cu principiile Grupului EGGER, fabrica din Radauti beneficiaza de tehnologie de ultima generatie si garanteaza o productie ecologica precum si o dezvoltare durabila.

Fabrica EGGER din Radauti are un impact semnificativ si pozitiv pentru comunitatea locala din regiune, din punct de vedere social si economic.

Puteti trimite CV-ul cu poza si scrisoarea de intentie pe adresa de e-mail: recrutare.ro@egger.com

Site: www.egger.com

Produse si servicii:
prelucrare lemn
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-
Date de contact
Numele companiei:
Sc Egger Romania Srl

Persoana de contact:
Daniela Ungureanu

Adresa:
Str. Austriei, Nr. 2

Localitate:
Radauti

Judet:
Suceava

Telefon:
0372438141 - res.umane