Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterii solare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Bateriile solare utilizate in sistemele de energie alternativa sunt baterii cu ciclu profund de descarcare, mult superioare celor din gama auto, suporta ciclii de incarcare descarcare de pana la 1600, excluzand bateriile cu litiu fier care rezista la ciclii la peste 3000ciclii incarcare descarcare.

Tehnologia Litiu Fier este inca la inceput, dar sunt mult mai usoare, se incarca intr-o singura ora indiferent de capacitate, (evident sa avem redresor pe masura) au durata de viata foarte mare, si masinile electrice ale viitorului vor fi echiupate cu astfel de baterii.. momentan sunt foarte scumpe.

Acumulatori solari cu plumb utilizati in sistemele de energie alternativa sunt atat cu electrolit lichid, cat si cu gel(uscate) si de tip AGM
Sunt si baterii cu electrolit lichid cu durata de viata de 20ani abricati de Hoppeke, dar in general bateriile cu gel sunt cele mai utilizate, deoarece nu necesita intretinere, nu sunt periculoase si se transporta mai usor.

Incarcarea acumulatorilor se face in 3 trepte, (incarcare, absortie si mentinere), doar in acest mod durata de viata a acumulatorilor poate fi atinsa sau chiar depasita.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/battery_ro.html
Trimite mesaj
Din Gura in Gura