Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Diva Srl

Diva - gustul perfect
+40 740 206206,

Despre noi

Trimite mesaj
Fabrica de paine Diva (www.diva-tm.ro) cu un numar al angajatilor de 40 de persoane care lucreaza cu program neintrerupt; productia ajungand aproape la capacitatea maxima a cuptorului; 15000 de paini zilnic gata sa fie livrate clientilor de catre cele 9 masinii speciale care se ocupa cu distribuirea painii Diva in Timisoara.
Procesul tehnologic de fabricarea al painii este aproape complet automatizat; supravegherea si dirijarea procesului facandu-se de cate personalul specializat si calificat in domeniul panificatiei.
www.diva-tm.ro

Produsele de panificatie sunt prezente intr-o gama variata, avand cele mai proaspete si sanatoase ingrediente.

Atunci cand va doriti sa gustati un cozonac sau un chec "ca la mama acasa", sortimentele de patiserie sunt cele care va vor oferii aceasta placere.
Tuturor ne place lipia libaneza. Atat de subtire si crocanta, e perfecta pentru gustari, insoteste cu succes mancarurile cu sos, salatele, etc.

Se poate desface in doua si se umple cu tot ce ne place, devenind astfel baza multor combinatii, cea mai cunoscuta fiind desigur, shaorma.

Site: www.diva-tm.ro

Dupa o masa copioasa, intotdeuna este binevenit un desert dulce. Va invitam sa degustati sortimentele    de baclava, realizate dupa retete originale.

Site: www.diva-tm.ro
Produse si servicii:
panificatie, patiserie, lipie, baclava, Ballourieh, Barazek, Bourma, Surar Baklava
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
Certificare pe Standardul SR EN ISO 9001:2008,                                                                Certificare pe Standardul SR EN ISO 22000:2005 sistem de management al sigurantei alimente
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Diva Srl
Persoana de contact: Iacob Anati
Adresa: Calea Buziasului, Nr. 122
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: +40 740 206206
Fax: +40 356 108 388
Website: http://www.diva-tm.ro