Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Delro Consulting Srl

021/3157399,

Fatade ventilate, placari exterioare

Model:
FunderMax
Telefon:
021/3157399
 

Detalii produs

Fatade ventilate

Placile FUNDERMAX Exterior sunt rezistente la conditii grele de mediu (poluare, mediu
salin, vanturi cu nisip, expunere intensa la soare, variatii bruste de umiditate, socuri
termice, grafitti) si de aceea sunt recomandate pentru placarea uscata a fatadelor, pentru parapeti la balcoane sau scari exterioare. Ele se folosesc cu success si la placari de pereti si stalpi in spatii cu trafic intens – pasaje pietonale, gari, aerogari, metrou, centre comerciale, clasa de rezistenta la foc fiind C0 - C1.
Aceste placi sunt realizate din rasini fenolice bilaminate la presiuni si temperaturi inalte, ceea ce le confera rezistenta la variatii de temperatura si la foc. In cazul unei umiditati ridicate placile sunt supuse la variatii dimensionale pe ambele directii de cca. 1mm/ml ; trebuie sa se tina cont de acest lucru cand se executa montajul, in conformitate cu normele specificate in caietele tehnice TI 12 si TI 7.
Stratul de suprafata – protectie si décor – este din rasini acryl-poliuretanice si nu permite zgarierea, patarea sau decolorarea placilor.
Pentru lucrari arhitectonice deosebite se recomanda placile FUNDERMAX Exterior Alucompact ; acestea au in plus  doua straturi de aluminiu care invelesc miezul din rasini. Rezistenta acestui tip de panou permite perforarea sau stantarea lui pentru obtinerea unor efecte estetice deosebite precum si posibilitatea de fixare cu interax mai mare al substructurii specifice. Efectele artistice ale utilizarii acestui material combina decoruri de lemn sau uni cu stralucirea metaluilui, dand un accent aparte edificiului .
Placile au dimensiuni mari ( 4100x1300, 4100x1850, 2800x1300, 2800x1850 mm.) si sunt oferite intr-o gama larga de decoruri continand peste 70 de nuante, de la cele de lemn sau uni, la cele metalizate sau cu aspect de piatra. Grosimile uzuale sant 4-8 mm. In functie de aplicatie.
Suprafata placilor nu permite aderenta prafului si a murdariei; sunt rezistente la solicitari mecanice, zgariere, atac chimic, graffiti ; se spala usor folosind detergenti. In componenta placii nu se gasesc substante toxice, azbest, etc.; placile sunt inerte bacterian rezultand un produs ecologic care nu afecteaza mediul inconjurator.
Montajul placilor este usor, pe substructura de aluminiu sau lemn, prin prinderi vizibile sau ascunse .
Prinderile se pot face prin nituire cu nituri cu cap la culoarea placii sau cu adezivi Sika (vezi detalii )

NOU : Placi compacte cu suprafata metalica din cupru natural, in doua variante
           - fara acoperire cu lac de protectie, imbatranire si viraj al decorului in timp identic cu bronzul ( conceptul “olandez” )
           - cu lac de acoperire pentru protectie UV, décor initial garantat minim 3 ani.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Delro Consulting Srl
Persoana de contact: Leca Marian
Adresa: Str Campineanu Ion, Nr. 29c, Ap. 23, Sect. 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/3157399
Fax: 021/3138579

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi