Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PFA Ddd Borza Gelu
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Deratizari cu raticide
025 lei
Brand
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Principalele rozatoare din Romania sunt popandaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa.

Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Este bine cunoscut faptul ca rozatoarele joaca un rol important in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea prevenind transmisia acestor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Printre cele mai cunoscute boli raspandite de soareci si sobolani, se afla trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare etc.

De asemnea, o deratizare poate avea efect si asupra pierderilor economice, intrucat soarecii si sobolanii distrug, polueaza si fac inutilizabile o gama variata de alimente

Pentru eficientizarea operatiunilor de deratizare, vom utiliza raticide avizate de Ministerul Sanatatii, raticide care nu daunaneaza omului si celorlate animale daca sunt respectate normele igienico-sanitare in vigoare. De asemenea raticidele vor fi plasate in statii de intoxicare special pentru protectia oamenilor si a animalelor de companie.

Operatiunile de deratizare vor fi efectuate in perioada contractuala ori de cate ori este nevoie, ducand astfel la eradicarea totala a rozatoarelor.
Din Gura in Gura