Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Laptisoru Tau De Matca
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Laptisor de matca bio 25g
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Laptisorul de matca este un produs cu numeroase proprietati terapeutice si indicatii în tratamente. Este folosit imediat dupa secretie fara sa fie depozitat.

Acest produs este folosit pentru hrana larvelor si a matcii. Laptisorul de matca are proprietati terapeutice de exceptie. Aceste proprietati terapeutice sunt datorate compozitiei în minerale si vitamine de o structura usor asimilabila de catre organismul uman.

De asemenea glucidele, proteinele si lipidele continute în acest laptisor de matca, sunt deasemenea usor de asimilat. Toate acestea fac din laptisorul de matca un produs cu numeroase indicatii în tratamente si indicatii terapeutice.

Perioada în care recoltarea devine posibila este în cursul cresterii matcilor, când larvele destinate sa devina regine sunt hranite cu laptisor de matca. Datorita faptului ca aceste larve nu pot consuma toata aceasta hrana, pe masura ce este secretata, surplusul se acumuleaza în botci, de unde este recoltata.

Efectele surprinzatoare, benefice, pe care îl are laptisorul de matca, au fost constatate în urma studierii comportamentului albinelor fata de alimentatia larvelor. Albinele cele mai tinere, numite doici, produc acest laptisor cu care hranesc toate larvele, pâna la vârsta de 3 zile.

În acest moment se decide care dintre larve va deveni matca. Celelalte larve vor fi hranite în continuare numai cu miere si polen. Larva aleasa sa devina matca va fi hranita în continuare cu laptisor de matca ceea ce va crea diferente de vârsta si marime între celelalte albine si regina. Astfel o albina lucratoare traieste 4-6 saptamâni, pe când matca traieste 4-6 ani. Difernta de talie este si ea semnificativa.
Din Gura in Gura