Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Domus Auto Expres
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport international marfa, mobila, colete Romania-Italia
08
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Domus Auto Expres urmareste in permanenta sa raspunda cu promptitudine si profesionalism solicitarilor venite de pe piata de transporturi si expeditii internationale, marfuri partiale sau incarcaturi complete, pentru toate tipurile de camioane.

Domus Auto Expres utilizeaza numai mijloacele de transport asigurate si, in plus, transporturile sunt guvernate de conventia internationala CMR. De asemenea toate mijloacele de transport sunt localizate prin GPS pentru un spor de siguranta si pentru o informare cat mai corecta cu privire la pozitia masinii.

Tarife:
1.00 euro/kg - 1-300 kg
0.80 euro/kg - 301-1000 kg

Pentru marfa volumetrica (marfa usoara comparativ cu volumul ocupat - ex.: canapele) se va folosi un tarif de 80euro/mc.

ATENTIE: Comanda minima de 50 euro! Pentru destinatii izolate, cu acces dificil este posibil ca valoarea comenzii minime sa fie mai mare de 50 euro.

Tarifele oferite mai sus nu includ TVA.
Tarifele sunt negociabile in functie de volumul solicitat. De asemenea se pot face preturi speciale in cazul unei colaborari pe termen lung, sau a unui contract stabil.

PENTRU O OFERTA CAT MAI EXACTA VA RECOMANDAM SA DISCUTATI CU ECHIPA NOASTRA. SFATURILE NOASTRE VA POT AJUTA SA ECONOMISITI BANI!

Va multumim pentru atentia acordata.

Cu deosebit respect,
Echipa Domus Auto Expres
Din Gura in Gura