Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri scoala de soferi
Brand
Ford
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Instructor Auto.

Cu o bogata experienta ca instructor si conducator auto categoria B, va asigur si ofer tot suportul si recomandarile necesare, la inceput de drum, pentru obtinerea permisului de conducere, la cele mai avantajoase preturi si cu o masina moderna.

Cursurile de legislatie sunt predate in salile firmei, iar traseul il realizati cu mine, instructor auto autorizat pentru categoria B.

Sunt interesat, dornic si pregatit sa va transmit, la cursurile mele practice in traseu, experienta, calmul, indemanarea si vigilenta mea la volan, pentru a incepe sa va insusiti temeinic cunostintele din tainele conducatorilor auto responsabili in trafic.

Astazi, a fi conducator auto este o necesitate si chiar o obligatie la noile locuri de munca. Prin serviciile mele veti acumula cunostintele necesare unui conducator auto responsabil, bine pregatit sa faca fata agitatiei urbane si in siguranta.

Cea mai buna asigurare in trafic este insusi soferul bine pregatit de noi, inca de la primele ore de instruire si pana la obtinerea carnetului de conducere, demonstrand abilitatile unei conduceri preventive in trafic.  Ma refer la atentia si vigilenta obligatorie in trafic, in timpul conducerii; daca o fractiune de secunda conducatorul auto isi muta gandul si atentia din trafic la alte probleme personale sau de serviciu, acesta se expune unor riscuri majore de accidente unde antreneaza si alte masini ce respecta regulile de circulatie, suportand consecintele neatentiei. Acesta este unul din motivele pentru care eu insist la orele mele de practica in trafic pentru trezirea responzabilitatilor ce revin elevilor mei si optimizarea sigurantei circulatiei urbane.

Alegand serviciile noastre, alegeti siguranta dvs in trafic.

Va asteptam pentru detalii la tel. 0727.172.010, sau 0766.202.764
Din Gura in Gura