Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

As Trans S.r.l.

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Inca de la infiintare As Trans S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune firma As Trans S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de transport marfa generala cu camioane, tir, service auto, mecanica, electrica, vopsitorie, tinichigerie, statie de sortare, statie de betoane. Compania noastra are un personal de 80 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma As Trans S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Produse si servicii:
transport marfa generala cu camioane, TIR, service auto, mecanica, electrica, vopsitorie, tinichigerie, statie de sortare, statie de betoane
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991
Date de contact
Numele companiei:
As Trans S.r.l.

Persoana de contact:
Soava Mihai

Adresa:
Raureni, 20

Localitate:
Ramnicu Valcea

Judet:
Valcea

Telefon:
0250/734397

Telefon mobil:
0250/739101

Fax:
0250/734493