Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rolete textile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Rolete – system GALAXY are avantajul ca se poate monta in tavan sau pe zid deasuprea ferestrei.Poate fi utilizat la dimensiuni mari de pana la 5mp.Terminatiile pentru acest sistem pot fi: simplu,cu terminatie aluminiu, bordura frantuzeasca,bordura castel sau bordura clasica.

ROLETE- system OPAL- sunt rolete cu semicaseta si sunt destinate tampalriei de aluminiu sau PVC,acoperind numai foaia de geam.Acest avantaj permite utilizatorului sa le foloseasca ca atare sau sa le asorteze cu perdele    daca doreste.Ele permit deschiderea geamului chiar si atunci cand roleta este inchisa.
Roletele cu semicaseta, ghidaje laterale si profil inferior toate din aluminiu pot fi utilizate prin prinderea pe bacheta de fixare a geamului.

Semicaseta si ghidajele pot fi albe sau imitatie de stejar.Actionarea lor se face cu lant cu bile care poate fi din aluminiu sau PVC.
ROLETE- system ZINNIA- sunt rolete simple,fara caseta si fara ghidaje.Pot fi realizate cu terminatie standard de aluminiu sau cu model frantuzesc sau clasic.Roletele Zinnia se utilizeaza in special atunci cand spatiul disponibil este f. mic si doriti ca axul sa nu fie acoperit de caseta.Este sora mai mica a roletei Galaxy cu un ax de 16mm fata de Galaxy care are 32 mm.Se pot monta si pe zidarie.

Materialele recomandate pentru roletele Zinnia sunt subtiri flexibile, care se ruleaza cu usurinta pe diametrul mic al axului.Gama de materiale petru sistemul Zinnia este formata din materiale uni, cu diverse modele sau imprimeuri sau cu protectie solara.

ASTCOM isi propune sa gasesca impreuna cu d-voastra solutii functionale si estetice particularizate pentru fiecare camin.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura