Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Seminte.info
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Samanta ceapa
3549 lei
Brand
Holtedon
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stimati Domni/Doamne,

Tinem sa Va informam ca noi suntem o companie din Republica Moldova, specializata in cresterea legumelor pentru material semincer. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, cu terenuri agricole in proprietate privata si sisteme moderne de irigare, cu o baza de prelucrare a fructelor si legumelor, inclusiv pentru extragerea de seminte, vom fi bucurosi sa colaboram cu Dvs.

La moment, suntem gata sa Va oferim urmatoarele produse din stoc:

-seminte ceapa, pret de la 10 la 30 euro/kg, cantitate = 1 500kg;
-seminte ardei dulce,soiuri diverse, pret de la 30 euro/kg, cantitate= 1000 kg
-seminte tomate, soiuri diverse, pret incepind cu 20 euro/kg, cantitate = 1000 kg;
-castraveti: de 3 soiuri, pret incepind cu 30 euro/kg.
- crestem la comanda ;

Oferim seminte de ceapa soi HOLTEDON.
Saminta este de clasa 1, Germinatia: 88-92%. Semintele sunt ambalate in saci, a cîte 25 kg. in sac. Este posibil de folosit ambalajul Clientului.
in dependenta de tipul si reglarea semanatorii, se folosesc intre 8 si max.10 kg de saminta Halcedon la hesctar. In mod normal ar fi pina la 1200000 plante la hectar, roada ar fi de 50-70 tone de ceapa la ha., in cazul cultivarii prin metoda intensiva, cu aplicare sistemelor moderne de irigare si cultivare, este posibil de a obtine o roada da pina la 100 tone la ha.

Productivitatea la hectar 50 – 70 t/ha
marimea si culoarea bulbilor, diametrul si forma bulbului de ceapa Bulbi cu forma sferica putin alungita în jos, cu greutatea 90-130 gr, posibil si pîna la 300-400 gr/bulb. Bulbul are 3-4 straturi de pelita. Culoarea stratului de invelis = aurie – spre maro. Ceapa este de culoare alba cu nuanta de culoare crem, socoasa, cu gust iute.

Bubul se afla numai 2/3 din marimea sa în pamînt, astfel este asigura buna coacere si faciliteaza recoltarea. Soi de menire universala, este foarte bun inclusiv pentru uscare. Soiul permite obtinerea roadei de ceapa atît din seminte (ciclul de 1 an cu conditia semanarii timpuriii), cît si din arpagica (ciclul de 2 ani).

Rezistenta la pastrare, la boli, la seceta Da, inclusiv soi raionizat pentru regiunile Ukraina, MD , sud Rusia si Caucaz.

Timpurietatea in numar de zile de la semanare-rasarire 105-115 zile.
Acest soi este apreciat pentru calitatile sale exceptionale de rezistenta la transportare/pastrare, precum si datorita germinozitatii ridicate + aplicare universala a rodului.

Noi eliberam facturi si chitante asupra sumelor achitate, precum si certificat fito-sanitar.

Este posibil sa Va aducem marfa la granita Republicii Moldova cu Romania, ramine se convenim asupra acestei modalitati.

Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati.
Acestea fiind succind spuse, Va transmitem sincerele noastre salutari.

Raminind in asteptarea raspunsului Dvs.,

George
www.seminte.info
Din Gura in Gura
Alte Produse