Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Avia Agrobanat Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ingrasamant organic natural NPK Avia
10 lei
Brand
5KG
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avia–Ingrasamant organic natural NPK (5N – 3P2O5 - 3K2O) este un ingrasamant organic natural 100 %, realizat din dejectia de pasare uscata pura (fara paie), provenit de la gaini atent controlate sanitar veterinar.

Gainatul uscat este ingrasamantul cel mai bogat in: elemente nutritive, substante organice humoase active (fara paie si pur 96%), microelemente si microorganisme utile dezvoltarii armonioase a plantei.

Utilizandu-l veti observa ca in scurt timp se imbunatatesc caracterisiticile microbiologice, fizice si chimice ale terenului eliminandu-se pierderile azotului, fosforului si microelementelor naturale atat de importante culturilor diverse.

Il recomandam la regenerarea si mentinerea nivelurilor optime de substanta organica a terenului, datorita continutului ridicat a coeficientului izohumic (K1: 0,45 - 0,5) care il face sa devina ingrasamantul organic cu cel mai ridicat continut de humus stabil in teren. Se utilizeaza la fertilizarea de baza primavara - toamna - iarna a culturilor, in general, mai ales in prezenta solurilor care dau semne de epuizare..

Il puteti utiliza cu două saptamani inaintea incoltirii estimate a plantei. Recomandam sa fie distribuit la o adancime maxima de 15cm. Se poate imprastia si la suprafata pentru vii, livezi, la insamantari pe sol nedestelenit, datorita calitatii deosebite.

Folosirea repetata permite cresterea semnificativa a nivelului de substanta organica a terenului, imbunatatindu-i fertilizarea si evitand riscurile legate de aportul continuu de substante minerale.
Din Gura in Gura