Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat biorezonanta
10000 lei
Brand
QXCI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Exista mai multe dispozitive care au la baza aceleasi principii de biorezonanta, cel mai complet dintre toate fiind Scio.

http://calivitashop.shopmania.biz/
Aceste dispozitive masoara parametrii electrici standard ai organismului, iar softul acestuia permite, in mai putin de o ora, evaluarea:
Aparat biorezonanta QXCI

* nivelului vitaminelor
* nivelului mineralelor
* nivelului hormonilor
* nivelului enzimelor
* prezentei alergiilor si identificarea tipului de alergie
* prezentei virusurilor (HIV, hepatita B, hepatita C)
* prezentei fungilor (candida, aspergillus, criptococcus)
* prezentei parazitilor (giardia, ascarizi, oxiuri)
* starii functionale a principalelor organe
* riscurilor de imbolnavire

Pacientul este multumit deoarece isi cunoaste starea de sanatate in mod complet iar medicul este mai eficient in diagnosticare, deoarece stie clar ce investigatii suplimentare are de facut.

QXCI-SCIO poate identifica in organismul nostru:

* nivelul mineralelor din sange
* nivelul aminoacizilor
* nivelul lipidelor
* nivelul vitaminelor
* nivelul hormonilor
* virusuri
* fungi
* paraziti
* toxine
* modificari ECG, EEG, EMG
* riscuri de imbolnavire

Aparatul QXCI/SCIO detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta.

Acest lucru face ca QXCI/SCIO sa fie unic. Cele mai multe dispozitive de masurare si sondaj doar masoara rezonanta. Frecventele de rezonanta trivectoriala (calculul matematic al relatiei dintre voltaj, amperaj, rezistenta) a substantelor sunt comparate cu frecventele de rezonanta trivectoriala ale pacientului. Acest lucru face ca SCIO sa fie cel mai bun dispozitiv de biorezonanta multifunctionala.

QXCI/SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru procedurile practicate cu acesta.
Majoritatea aparatelor trimit informatia intai constientului, iar mai apoi subconstientului pacientului. Sistemul SCIO difera de acestea prin faptul ca trimite informatia sau semnalul intai subconstientului si dupa aceea constientului. Subconstientul este acela care controleaza aceste procese autonomice.

Deci, dispozitivul se focalizeaza pe repararea directa a legaturii subconstiente.
Din Gura in Gura