Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Setcar Sa  Bascov - Pitesti
Rating si Pareri
10
0 stars: Fara rating 10 pareri
#3575 din 3575 de Companii din Auto& Barci& Vehicule
Membru Gratuit din 2009
  • Parerea ta conteaza!
    Fii primul care lasa o parere. Ne va ajuta sa promovam pe Bizoo doar firme cu produse si servicii de calitate.
Scrie o parere
Sc Setcar Sa  Bascov - Pitesti Sc Setcar Sa  Bascov - Pitesti 0248 270272 Str. Serelor, Nr. 11, Bascov, Arges
Produse si servicii

seturi motoare Dacia, Aro, tractoare U650, U445, discuri de frana Dacia 1310, Nova si super Nova, camioneta Diesel 1304, Logan ventilat, Logan neventilat, Cielo 14 inch, Cielo 13 inch, Matiz, etc.


Tipul companiei

Producator


Piata de desfacere

Romania


Nr. angajati

mai putin de 5


Anul infiintarii

1991

Produse
Despre noi
Suntem prezenti pe Bizoo.ro din 2009!
Stimati Domni/ Doamne

  Suntem onorati sa va facem o scurta prezentare a firmei noastre, SC Setcar SA, din localitatea Bascov, jud.Arges si dorim ca aceasta sa fie un prim pas, intr-o eventuala colaborare.
  SC SETCAR  SA - Bascov Pitesti este o societate comerciala, infiintata in anul 1991, ce are ca principal domeniu de activitate producerea de componente auto, iar prin notorietatea capatata in timp, prin calitatea acestora si respectul fata de clienti este lider de piata in fabricarea     seturilor motor (cilindrii si pistoane motor), pentru autovehiculele de productie romaneasca, cum ar fi toate modelele de autoturisme Dacia, Aro si tractoare U 650 si U445.
        Dorind sa venim in intampinarea    utilizatorilor de autoturisme am diversificat gama de produse  si am lansat in fabricatie o noua familie de repere si anume discurile de frana.  Momentan sunt disponibile doar cele  ce echipeaza  autoturismele    Dacia 1310, Super Nova, Solenza, Logan si Daewoo.

In curand, insa vom scoate pe piata si modele  pentru  marci straine ca Opel, Renault, VW, Ford, etc., tinta noastra fiind producerea a peste 100 de variante dimensionale, care sa acopere o gama foarte variata de marci de autovehicule si variante de motorizare.
        Acestea sunt executate in totalitate, in    sectiile firmei noastre, pe masini unelte  cu un inalt grad de complexitate  si au la baza  tehnologii moderne de turnare si prelucrare. La realizarea lor s-a tinut seama de recomandarile normelor europene, cu privire la fabricarea elementelor ce intra in componenta sistemelor de franare pentru autoturismele produse in Europa.
Toate piesele de schimb comercializate de noi sunt certificate si omologate de organismele abilitate  din Romania, RAR -OCP.
Turnarea semifabricatelor pentru reperele prezentate se face, in turnatoriile proprii de fonta si aluminiu, unde putem produce de asemenea si alte componente, din domeniile agricol, electric, cai ferate, etc. Capacitatea de turnare a produselor din fonta este de 1500 kg/ zi.
Prelucrarile mecanice ale tuturor produselor sunt executate in sectiile specializate ale firmei noastre, care sunt dotate cu masini unelte performante  ce asigura o productivitate si o calitate ridicata.
Activitatea firmei noastre este de asemenea axata si pe proiectarea si executia SDV-urilor pentru prelucrari mecanice, a matritelor de vulcanizat si a cochilelor de turnare a aluminiului si a fontei.
Pentru alte amanunte va rugam sa ne contactati, iar echipa noastra va va sta la dispozitie cu toate detaliile de care veti avea nevoie.

Va multumim !
Din Gura in Gura