Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Igienico-Sanitare - Produse Cosmetica &Medicala: 113 companii
  • Firma care se respecta, felicitari!!!

Constanta Distribuitor
  • Recomand rapizi și serioși

Bucuresti Distribuitor
  • Sincer, sunt f multumita. Produsul este de ca

Bucuresti Producator
  • Firma Oly Impex, infiintata in anul 1996 comercializa o gama variata de automate cafea, expresoare cafea, espressoare, piese de schimb automate cafea, expresoare vending. Transportul este gratuit,cheltuielile fiind incluse in pretul fiecarui aparat. Service espresoare de cafea pentru orice model. inchiriem automate de cafea.

Constanta Import - Export
  • Comercializam o gama completa de dispozitive de ridicare si accesorii, si anume: chingi de ridicare, chingi de ancoraj, dispozitive de ridicare din material textil, cablu metalic sau lant, cabluri speciale, transpaleti, stivuitoare manuale, macarale girafa, cricuri cu cremaliera, palane cu lant, diverse carucioare pentru uz industrial, clesti pentru manevrarea diferitelor sarcini si alte accesorii metalice pentru ridicare si manipulare marfa, echipamente hidraulice, scari pt constructii si roabe.

Arad Importator
  • Suntem orientati catre vanzare de produse calitate ridicata la preturi cat mai rezonabile. Importam produsele care le comercializam din anul 2006, respectiv de circa 10 ani. Clientii nostrii sunt foarte multumiti de calitatea produselor comercializate de noi.

Bucuresti Importator
  • Suntem importator/ distribuitor pentru consumabile de igiena profesionala, detergenti profesionali, ustensile si utilaje pentru curatenie. Marci: Lucart: Role medicale tratate antibacterian, 59 cm x 80 ml sau 50 cm x 50 ml Prosoape z si role cu extragere controlata albastre, ideale pentru industria alimentara. Kimberly-Clark, Prosoape de maini. Sapun lichid, Hartie igienica, dispensere si dozatoare Tenzi, Tana, Kiehl, Buzil - Detergenti Profesionali Vermop - Ustensile si accesorii pentru curatenie: mopuri, racleti, carucioare, Tennant: Utilaje pentru curatenie Tork: servetele, Hartie igienica, sapun, prosoape de hartie.

Floresti Importator
  • Sc M&C Eco Paper a luat fiinta in februarie 2005. Cu o echipa tanara si ambitioasa suntem preocupati sa oferim clientilor nostri produse de calitate si la cele mai mici preturi. Piata noastra de desfacere fiind cea interna. Sediul societatii se aflta in localitatea Vinerea,Jud Alba iar obiectul principal de activitate il reprezinta productia de hartie igienica si prosoape de uz casnic. Alaturi de aceasta firma efectueaza distributia produselor propii in judetele Alba, Hunedoara si Timis. Productia si distributia se realizeaza cu ajutorul a 12 angajati. Logistica, modul de conceptie si realizarea a gamei sortimentale, designul si calitatea ambalajelor sunt adaptate cerintelor pietei romanesti, in speranta diferitelor segmente de consumatori. Mentinerea unui nivel scazut al pretului, raportat la calitatea deosebita a produsului finit, este una dintre politicile de baza pe care managementul firmei a adoptat-o pentru a stimula extinderea pe piata. Dintre furnizorii principali amintim pe SC Vrancart SA Adjud si PeharTec SA Petresti, iar din portofoliul de clienti este alcatuit dintr-un nr. de peste 650 de societati comerciale si persoane fizice autorizate.

Vinerea Producator
  • Firma noastra infiintata in anul 1991 in orasul Dabuleni judetul Dolj va ofera o gama larga de sortimente de hartie igienica si tuburi din carton spiralate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[72016] Dabuleni (dolj) Producator
  • Piramida Trade Invest a fost infiintata in 1995 dupa o experienta in activitatea de productie si vanzare. Produsele noastre sunt cu certitudine performante din punctul de vedere al raportului preturi / calitate. Astazi Piramida este unul dintre cei mai importanti si experimentati, producatori de servetele si, totodata, cel mai mare furnizor din Romania de Servetele Personalizate, avand un portofoliu prestigios de clienti. Pe langa servetele, Piramida furnizeaza clientilor sai hartie igienica, hartie igienica profesionala, rulouri de bucatarie profesionale,produse de unica folosinta ,fete de masa dublate cu polietilena de unica folosinta si marea majoritate a produselor destinate HoReCa. Cu noi, numele Dumnevoastra va fi pe toate buzele!

Jilava Producator
  • Omnilab Divers este o companie privata ce va poate oferi produse ce corespund din punct de vedere al calitatii normelor europene aflate in vigoare, in conditii foarte avantajoase de pret si calitate. Societatea noastra va ofera: 1. Echipamente de unica folosinta (avizate ANMDR): -      Aleze -      Scutece - Halate de unica folosinta - Halate impermeabile de unica folosinta - Halate chirurgicale - Combinezoane - Lenjerii de unica folosinta - Set campuri de operatie sterile de unica folosinta 2. Echipamente spitalicesti (avizate ANMDR): - lenjerii - campuri chirurgicale - paturi - pilote - burduf perna - fata de perna - saltele - huse pentru saltele.

Sat Sarata, Com. Ulmeni Importator
  • Companie specializata in comertul online si distributia eficienta national si international a produselor de curatenie, produselor de protectie si igienico - sanitare, produse medicale, produse de agricultura, casa si grada si alte produse de interes la o calitate foarte buna. Vindem en detaille si en-gross (B2C, B2B), acceptat sisteme de colaborare dropshipping si afiliere, suntem deschisi la colaborari.

Bucuresti Importator
  • Ne ocupam cu importarea, comercializarea si distribuirea produselor de care avem nevoie in fiecare zi. Avem o gama larga de produse a ingrijirii corpului, locuintei, rufelor, suprafetelor si vaselor. Ce oferim: preturi competitive, produse chemicale, produse parfumate, produse de igiena.

Sfantu Gheorghe Distribuitor
  • Firma noastra vinde produse pentru varstnici si pentru persoane cu probleme de incontinenta usoara/mediu/grava: scutece pentru adulti, tampoane pentru incontinenta urinara, aleza/protectie pat de unica folosinta.

Zalau Importator
  • Noi, cei din Grupul de Experti in Sanatate Eden Lyfe suntem aici pentru a-ti furniza informatii, produse si servicii pentru mentinerea starii de sanatate. Vom face tot ce putem pentru a te ajuta sa te bucuri de orice moment petrecut cu familia si prietenii tai! Eden Lyfe Group functioneaza pe baza a trei piloni pentru indeplinirea obiectivelor in materie de Sanatate: Servicii Medicale Alternative Cu ajutorul specialistilor nostri, oferim servicii Medicale Alternative precum: programe de Nutritie, sedinte de biorezonanta electromagnetica, terapie Bowen, reflexoterapie si masaj terapeutic. Produse naturale Odata cu avantul tehnologic, putem avea produse de inalta calitate ce pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate. Produsele Eden Lyfe Group fac parte din gama Gold Standard ce atesta calitatea superioara a produselor pe care ti le punem la dispozitie. Educatia Consideram ca educatia este mai importanta decat orice produs sau serviciu. Dorim ca prin activitatile noastre sa promovam educatia ca fiind primul pas spre insanatosirea organismului. Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale si sa iti oferim informatii, produse si servicii care sa iti rezolve problemele de sanatate. Urmariti activitatile noastre pe: http://www.edenlyfegroup.ro

Pascani Distribuitor
  • Societatea Adar Unic Solutions SRL este producator, importator si distribuitor de consumabile pentru domeniul medical! Dorim sa beneficiati de cele mai bune servicii si produse de care se bucura si partenerii nostri actuali ! Calitatea cere performanta !

Bucuresti Importator
  • Multibrands Marketing Service comercializeaza scutece si accesorii pentru copii si adult, cosmetica fina, detergenti. Brandurile proprii sunt: scutecele Pelluka scutece pentru copii, Golden Sunset scutece pentru adulti, detergent lichid Diana pentru rufe albe, pentru rufe colorate.

Odorheiu Secuiesc Import - Export
  • Importam si vindem on-line produse import Turcia si Bulgaria, urmatoarele branduri: - Zilan (Turcia) - electrocasnice, articole uz casnic, incalzit (electric si gaz), baie si bucatarie; - Push-Clean (Turcia) - servetele umede pentru maini, anti-insecte, demachiante, anti-septice, animale companie si LCD; - Coffee Tickets (Bulgaria) - biletelle norocoase pentru cafea; - Regina Bul (Bulgaria) - tapet pentru baie, bucatarie, camere de zi si birouri - pe suport de hartie sau vliess si strat final din acril sau vinil.

Bucuresti Importator
  • Firma Sc Ariani Impex General SRL se ocupa cu procesarea produselor din hartie si comercializarea articolelor destinate curateniei. Calitatea produselor noastre au standard ridicat. Prioritatea noastra este satisfactia Dvs. Acordam o importanta deosebita fiecarui client. Suntem dedicati imbunatatirii constante a serviciilor noastre.

Bucuresti Producator
  • Florilis Angels a debutat in luna Mai 2016 si se doreste a fi un magazin online cu produse de unica folosinta la un pret excelent. La noi gasiti produse de unica folosinta, pungi maieu, pungi la rola, pungi alimentare, caserole plastic cu capac, cutii meniu din poliester, saci de menaj, servetele de hartie, servetele umede, role prosop din hartie, role prosoape medicale/cosmetica, manusi latex pudrate sau nepudrate, pahare plastic unica folosinta, pahare de carton, candele si lumanari la preturi excelente. Livrarea este prompta in orice loc de pe teritoriul Romaniei prin curierat rapid.

Constanta Altul