Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ceasuri - Ceasuri, Bijuterii, Optice: 115 companii
  • un produs de calitate ,amabilitate si disponibilitate maxima.foarte multumit !

Mun. Iasi Importator
  • Totul a fost ok.

Bucuresti Importator
  • Super calitate !

Mun. Iasi Distribuitor
  • Multumiti de experienta si rezultat

Ciacova Importator
  • Excelent!

Miercurea Ciuc Distribuitor
  • produsul comandat este exact ca in catalog, arata  f. foarte bine

Timisoara Importator
  • Robomat srl, comercializeaza si monteaza sisteme control acces, sigure si performente pe baza de card simplu si card preplatit, amprenta digitala, recunostere faciala, acces bilete cu cod de bare, bancnote (casier automat); Pontaj electronic cu soft in limba romana, pentru firme mici sau mari. Producem ceasuri industriale digitale LED si ceasuri analogice cu cadran, ceasuri industriale cu alarme ce suna la pauze; Instalatii industriale de ceasoficare cu sincronizare automata a ceasurilor, utilizate in institutii publice, gari, aeroporturi, etc. Comercializam si instalam panouri afisaj, cu tehnologie LED, de ultima generatie, pentru interior sau exterior. Video display LED, de mari sau mici dimensiuni, full color, bicolor sau single color. Nou! Comercializam video display LED sub forma de plasa pentru difuzarea de efecte video sau efecte luminoase, sunt foarte usoare, se pot strange sub forma de sul si se pot interconecta pentru a forma panouri uriase. Vindem si oferim service cantare electronice industriale, pentru autovehicole, comerciale sau de laborator, cu capacitati de pana la 80 tone. Cantare industriale automate pentru dozare, retete, amestecuri, umplere/golire buncare, saci, pungi, etc.                                                                                                                                                                                                                                                                 Automatizari industriale si civile, echipam tablouri electrice si de automatizare, service si mentenanta roboti industriali si linii automate. Calitatea si pretul produselor si serviciilor prestate de noi au un raport calitat-pret, competitiv.

Timisoara Producator
  • Pasiune pentru auto tuning si ceasuri cu designul jantelor auto! La DriftElement, ne-am propus sa imbinam pasiunea pentru auto tuning si ceasurile cu designul jantelor auto. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Mun. Carei Importator
  • Fragile.ro - Mall Online - Exprima-ti personalitatea prin stilul vestimentar. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie Articole vestimentare | Imbracaminte si Incaltaminte | Accesorii de lux | Ceasuri de mana | Ochelari de soare | Articole sportive | Rochii si fustite | Branduri populare

Zizin Importator
  • Firma noastra va ofera bijuterii din aur si argint, verighete si inele de logodna, ceasuri marca Sokolov. Bijuteriile si ceasurile SOKOLOV sunt parte a povestilor fericite ale milioanelor de clienti. Fiecare creatie a specialistilor brandului este inspirata de emotiile sincere, zambetele fericite si amintirile dragi ascunse in inimile voastre.

Bucuresti Importator
  • Magazin online ce ofera spre vanzare ceasuri de dama si barbatesti care acopera orice stil, ochelari de soare potrivite oricarei persoane si accesorii fashion. Magazinul este in continua dezvoltare, saptamanal sunt adaugate noi produse.

Bucuresti Distribuitor
  • OnPrice Romania iti ofera cele mai mici preturi cu oferta diversificata de produse, accesorii si gadgeturi, cadouri, scule si unelte pentru casa, scule, unelte si accesorii pentru auto, articole si accesorii sport si fitness, etc.

Voluntari Importator
  • Cu Reduceri, Blirowin Company Srl aduce in piata cele mai bune oferte la ceasuri de mana mecanice/autoatice. Ofertele Cu Reduceri ajung la preturi mai mici cu pana la 90% fata de magazinele actuale de pe piata din Romania.

Vaslui Altul
  • Firma nou infiintata se ocupa cu vanzarea accesoriilor de ceas. Hotarati sa razbatem cu o gama cat mai variata punand accent pe calitate si preturi competitive. Putem prelua comenzi pentru o gama variata de curele pentru ceas de modele si culori.

Bucuresti Distribuitor
  • Magazinul fashionmiddleeast.ro aduce argint numai la comanda de la o mare companie din orientul mijlociu care are o experienta de mai bine de 30 de ani si spera ca modelele si finetea lucraturii sa satisfaca dorintele oricarui client. Marimile pentru bijuterii sunt in functie de marimile pe care le au clientii. Vindem si in cantitati mari cu un discount de 25%!

Urleasca Distribuitor
  • Compania are 3 magazine sub numele Edifice in centrele comerciale Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca si in Lotus Market din Oradea. Societatea ofera service pentru produsele pe care le comercializeaza. Printre marcile de ceasuri comercializate se numara: - Romanson - Boccia - Mark Maddox - Tissot - Orient - Casio - Q&Q Garantia produselor (ceasuri) este de 24 luni. Societatea comercializeaza si bijuterii din otel inoxidabil (materiale de cea mai buna calitate: otel inoxidabil 100% si materiale precum onyx, piele, carbon, cristale) si curele din piele pentru ceasuri (preturi de la 22 lei la 49 lei). Scurta prezentare pentru marca de ceasuri Romanson (Leons Impex SRL este importator si distribuitor autorizat pentru Romania): *Romanson a aparut in anul 1988, numele provenind de la localitatea elvetiana Romanshorn, renumita pentru manufacturile de ceasuri. In prezent, marca Romanson este prezenta in lumea intreaga in mai mult de 70 de tari. Ceasurile sunt de calitate, compania investind un procent semnificativ din incasarile anuale (de aproximativ 25.000.000 USD) in dezvoltarea produselor. Ceasurile au geam din cristal mineral sau safir, carcase din otel inoxidabil, curele din piele sau bratari din inox, sunt rezistente la apa (3-20 ATM) si au mecanisme elvetiene Ronda sau Citizen (in functie de colectie). Printre ambasadorii acestei marci de ceasuri se numara Yuna Kim, medaliata olimpica la patinaj artistic (2010) si campioana mondiala (2013, Canada) si faimosul scenarist si producator de film Jang Jin.* Ceasurile Mark Maddox sunt feminine, 100% fashion, sofisticate si glamour; imagine de lux la un pret accesibil. Preturile ceasurilor Mark Maddox sunt de 2, chiar 3 ori mai mici decat cele ale unor modele similare ale unor marci fashion foarte cunoscute: Fossil, Michael Kors, Guess. Firma poate livra cantitati mari de ceasuri si bijuterii pentru operatiuni de tip B2B. In functie de cantitatea comandata se acorda discount-uri considerabile. Pentru detalii suplimentare si pentru oferta completa de produse (ceasuri, bijuterii, curele), ne puteti contacta la adresele: leonsimpex@yahoo.com sealvibe@yahoo.com

Vadul Crisului Importator
  • Ofelia este o companie specializata pe importul de bunuri si servicii care activeaza in Romania de peste 14 ani, perioada in care s-a facut remarcata prin design-ul si calitatea deosebita a produselor comercializate, seriozitate si respect fata de clienti.

Sebes Importator
  • Comercializam aparatura profesionala de tatuat la cele mai accesibile preturi pentru orice buzunar. Va stam la dispozitia dumneavoastra 24 ore din 24 daca aveti vreo nelamurire sua aveti nevoie de vreun sfat vreo informatie in legatura cu aparatura de tatuat a ajutam cu cea mai mare placere, fara nici un deranj, sau daca doriti sa vedeti produsele noastre live va asteptam pe messenger id vladtanasescu pentru a va putea arata la webcam aparatura si accesoriile de tatuat. Site-ul nostru oficial este www.tatuat.ro Sloganul nostru este: Rapid Eficient Buna calitate Incredere

Sibiu Importator
  • Firma noastra ofera spre vanzare produse electronice si electocasnice, precum si o bogata gama de ceasuri si produse de casa, cadouri si decoratiuni interioare. Produsele care le comercializam sunt absolut noi, cu garantie oferita pe 12 - 24 luni.

Bucuresti Import - Export
  • Firma Biromax SRL importa, comercializeaza si distribuie ceasuri si accesorii ale unor cunoscute branduri internationale. Toate produsele noastre sunt autentice, au certificate de garantie si sunt livrate cu toate documentele legale. Dorim sa oferim clientilor nostri calitate, autenticitate a produselor, operativitate si profesionalism. Totodata, dorim sa obtinem increderea clientilor nostri privind comertul online prin asigurarea unor servicii la inalte standarde. Consideram ca facem nota discordanta privind seriozitatea comertului online pentru produsele comercializate, prin asigurarea tuturor actelor legale aferente unui produs original, in conformitate cu legea Romana si a reglementarilor UE. Toate produsele noastre sunt oferite numai cu factura fiscala. Importatam direct Casio si Traser H3 Elvetia si cautam parteneri de afaceri. Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati in a ne contacta pe fax la 0236.464.151 sau la telefon 0752.030.004. Va invitam a ne vizita magazinul pe Bizoo sau pe site-ul nostru www.biro.ro unde veti gasi gama completa de produse si servicii.

Galati Importator